Ingefærte med kardemomme og sort peber
En rigtig forkølelses-stopper med en blid smag af kanel, kardemomme og sort peber samt et lille spark i eftersmagen fra ingefæren. Brug gerne lidt akaciehonning
En rigtig forkølelses-stopper med en blid smag af kanel, kardemomme og sort peber samt et lille spark i eftersmagen fra ingefæren. Brug gerne lidt akaciehonning
Kål og kylling svinger smukt i denne suppe med rosenkål, savoykål, der også har selskab af pastinak, persillerod og fine gulerodstern. Perlebyg mætter herligt og
En utrolig enkel, men ikke desto mindre fremragende salat med en sursød dressing af ingefær, soja og limesaft. Den kan varieres og udbygges i det
En herligt spicy suppe, som kun tager en halv times tid at tilberede. Den er skønt krydret af rød karrypasta, ingefær, galangarod og koriander –
Rigtig mange danskere drømmer om at lave perfekte flødeboller til deres gæster, men det kan være svært – især når det kommer til chokoladeovertrækket. Derfor
Der er dømt god nordisk hverdagsmad i denne suppe. Det gode kyllingekød er suppleret af selleri, gulerødder og kartofler til at give suppen en god
En kage for marengselskeren! Pavlovaen bages, så den er sprød på ydersiden og karamelagtig indeni, og så er den smagt til med lakrids, hvilket giver
Mange forbinder rødbeder med tunge gryderetter i de lange mørke vinteraftener, men de er faktisk allerbedst i begyndelsen af sommeren, mens de endnu er små,
En frisk og nem lille ret, der serveres med en skum af kærnemælk, der er kraftigt inspireret af den klassiske mormordressing. Gå efter friskpillede grønlandske
Det lækre brystkød er forsigtigt pillet af den kogte kylling og har fået et skud ingefær. Tilbehøret er sprøde minimajs, løg og en god gang
Featured posts
Ordet bisque stammer sandsynligvis fra Biscayabugten, og oprindelig var det en meget stærk ret med kød og vildt. I 1700-tallet blev det almindeligt at bruge
Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt
Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med
Skorzonerrødder bliver nogle gange kaldt østers-rødder, for dens smag har nogle toner tilfælles med de salte havdyr, og derfor er de oplagte at inkorporere i
Det lyse krabbekød har en let sødlig og mild smag i familie med rejer og hummer, mens det mørke kød har en dybere og mere
I Syd- og Latinamerika er ceviche en populær ret, der laves på alle typer af hvid fisk. Metoden er enkel og består i at dryppe
Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms
En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke
Når du planlægger et ferieophold i Skagen, er det vigtigt at finde det rette sted
Rejser til Italien med Best Travel er en oplevelse ud over det sædvanlige. Italien er
Det kan være spændende og tidskrævende at starte en ny virksomhed. Der er så mange
At finde et hotel med morgenmad kan være en god måde at sikre en bekvem