Featured

FOTO Henrik Freek

Marengscookies med chokolade og mandler

Store luftige marengscookies med masser af bid fra chokolade- og mandelstykker, hvilket samtidig er med til at give en god bitterhed som kontrast til den

Læs mere

Stenbiderrogn

Stenbiderrogn har en mild saltet havsmag, og rognene er meget små og dermed meget delikate at tygge på. Sæson Februar-april. Sæsonen varierer, alt efter temperaturen

Læs mere

Calvados Smash

Calvados er en æblebrændevin fra Normandiet, og smagsmæssigt gælder tommelfingerreglen, at jo ældre en calvados er, jo mere smager den af brandy. Vælg gerne en

Læs mere

Fastelavnsboller

Andrea Søllested, som blev landskendt for sit bagetalent i Den store bagedyst 2017, har selv udviklet opskriften på disse vandbakkelser med et sprødt låg af

Læs mere

Kyllingefrikasse

Endnu en klassiker med rødder i det franske køkken. Frikasseen giver næsten forårsfornemmelser med små gulerødder, grønne asparges og slikærter til de møre kyllingebryster. Saucen

Læs mere

Featured posts

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere