Hjemmelavet Hvid Crunch

Den hvide knasende bar kommer fra Nestlé, der ellers startede med at producere mælkepulver og sidenhen kondenseret mælk, der var billigere efter førsteverdenskrig.

Prøv også Flødeboller

Opskrift til 1 stor plade chokolade

250 g hvid chokolade
50 g Rice Krispies

Smelt halvdelen af den hvide chokolade i et vandbad, tag skålen af varmen, og vend resten af den hvide chokolade i, så det smelter. Bland de puffede ris i, bred chokoladen ud på et stykke bagepapir, og lad det størkne i køleskab. Bræk chokoladen ud i mindre stykker, og server som et lille stykke dessert. Du kan evt. komme frysetørret hindbær i chokoladen for et lidt mere frisk pift.

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere

Kokkeskolen

Artikler

Opskrifter

NYHEDER