Boost arbejdsmoralen og effektiviteten med en privat kok

Artiklen er sponsoreret af DNMH I en tid, hvor virksomheder kæmper med at fastholde talent og maksimere produktiviteten, søger flere innovative løsninger for at forbedre arbejdspladsens miljø. En af de mest effektive, men ofte oversete løsninger, er at ansætte en privat kok. Ud over at levere næringsrige måltider kan en privat kok være nøglen til […]
Fødevaretrends med fokus på global fusion og bæredygtighed
Artiklen er sponsoreret af shop.meny.dk At følge med i de nyeste fødevaretrends kan være lige så spændende som at opdatere garderoben eller rejse til nye destinationer. 2024 bragte en unik blanding af globale smagsoplevelser og et øget fokus på bæredygtighed. Dette er det perfekte tidspunkt til at udforske nye måder at nyde mad på, mens […]
Sund på budget: Inspiration til et billigt madbudget
Artiklen er sponsoreret af kreditnu.dk At spise sundt og varieret behøver ikke at koste en formue og sprænge budgettet. Med en smule planlægning og kreativitet kan du sagtens holde dit madbudget nede og samtidig få lækker og nærende mad. Få inspiration til nemme og sunde retter herunder. Planlæg dine måltider Den bedste måde at spare […]
Sådan former du boller af en våd dej
Der er én hemmelighed bag at forme boller af en våd dej = våde hænder! Her er det Marie-Louise Risgaard fra Skærtoft Mølle, der demonstrerer teknikken. Få opskriften og teknikken trin for trin her.
Sådan pocherer du et æg
At pochere betyder at tilberede i vand lige under eller omkring kogepunktet. Æg er fantastiske at pochere, for æggehviden former sig dekorativt omkring blommen, som forbliver flydende. Her får du kokken Theis Brydegaards guide til at lave det perfekte pocherede æg. Det skal du bruge til 4 pers. 4 æg, så friske som muligt Ca. […]
Kunsten at forme en bolle
Det kan være mere end svært at forme boller af en meget våd dej. Mange forfalder til at bruge skeer, men det er ikke en god ide ifølge Marie-Louise Risgaard, der er direktør på Skærtoft Mølle på Als. – Brug ikke skeer, brug ikke mel, men brug våde hænder – med skeer har du ingen […]
Sådan rører du en bearnaise sauce
Æggeblomme, smør, krydderurter og eddike. Det er ingredienserne i alle tiders store hitsauce, bearnaisen, som står så ualmindelig godt til en velstegt bøf og et vognlæs sprøde pommes frites. Her får du kokken Theis Brydegaards guide til at lave den populære sauce derhjemme. Hjemmelavet bearnaise sovs til 4 personer Bearnaise-essens: 5 dl hvidvinseddike 2 bananskalotteløg, […]
Sådan fileterer du en fisk
Der er flere fordele ved at købe en hel fisk frem for filetter. For det første kan det være svært at tjekke, om en filet er frisk, for det andet fordærver fileteret fisk hurtigere, og sidst, men ikke mindst er det oplagt at koge en aromatisk fond på alle de gode fiskeben, som bliver tilovers. […]
Sådan laver du rabarbersorbet
Kokken Morten Køster guider til at lave en sommerfrisk rabarbersorbet med eller uden ismaskine. Sukkerlage: ½ l vand 400 g sukker 3 spsk glukosesirup Rabarber-sorbet: 1 bdt danske rabarber, røde 250 g sukker Sådan gør du: Sukkerlage: Kog alle ingredienser sammen, og sæt lagen på køl. Hak rabarber fint, og lad dem trække natten over med […]
Sådan tilbereder du asparges
Asparges er en af de råvarer, som vi i Danmark er noget nær verdensmestre i at producere, men desværre ender de ofte i en lidt halvslatten version på tallerkenen. Derfor giver kokken Theis Brydegaard dig her sine bedste tips til at tilberede asparges. Sådan gør du: ”Knæk” aspargesene: Brug en kniv til at skære de […]