Kokkeskole

Sådan pocherer du et æg

At pochere betyder at tilberede i vand lige under eller omkring kogepunktet. Æg er fantastiske at pochere, for æggehviden former sig dekorativt omkring blommen, som

Læs mere

Gnocchi

Kokken Mikkel Maarbjerg guider til at lave gnocchi trin for trin med kartofler. Og han serverer dem med sprødstegt skinke og rosmarin. Opskrift på gnocchi

Læs mere

Tips til madlavning

Vil du gerne blive klogere på gastronomi eller blot læne dig op af erfarne kokkes måde at tilberede mad på, kan du med fordel udforske de mange tips og tricks på vores kokkeskole.

Hos Mad&Venner har vi en stor passion for lækkert mad, hvilket kommer til udtryk i alt ligefra opskrifter, spændende artikler på hjemmesiden eller guides af videoer og billeder fra erfarne kokke. Vi opdaterer løbende guiderne på vores kokkeskole, hvorfor du med garanti kan finde tips og tricks, du kan benytte dig af.

Det er ikke alle, der har lige let ved at lave kunstner i køkkenet, hvorfor det hurtigt kan gå galt, hvis man ikke har søgt viden eller tips på forhånd. Derfor kan du med fordel udforske vores visuelle guides, der fungerer som en form for digitalt madkursus, hvilket kan gøre dig klogere på tilberedningsmetoder.

Med vores kokkeskole finder du et hav af videoer med tips til tilberedning, kogetider, udformning af hjemmelavet pasta mv. Eksempelvis vil en erfaren kok vise dig, hvordan en hjemmerørt bearnaise laves med videoen sådan rører du en bearnaise sauce.

Gør kokkekunsten efter

Vi ønsker at gøre madlavning sjovere både til hverdag og fest, derfor kan du finde et væld af forskellige opskrifter, der både er velegnet i det daglige eller mere festlige lejligheder. Har du fundet en video fra vores kokkeskole, du finder interessant, kan du med fordel supplere videoernes tips og tricks med vores mange opskrifter, der er kategoriseret i seks dele; forret, hovedret, dessert, snacks, bagværk og tilbehør.

Vores opskrifter er ligeså informative som de visuelle guides på kokkeskolen, hvorfor du får indblik i hvert enkelt trin, indtil retten er klar til servering. Med andre ord har vi sørget for, at du kan kaste dig over en ny opskrift, mens du bevarer din selvtillid i køkkenet i god behold.

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere