Ginger ale med stikkelsbær- og jordbærsirup
En frisk, sød og syrlig drik med masser af gode bobler fra danskvand, som siruppen fortyndes med. I stedet for jordbær kan du sagtens bruge
En frisk, sød og syrlig drik med masser af gode bobler fra danskvand, som siruppen fortyndes med. I stedet for jordbær kan du sagtens bruge
Frisk og syrlig drink med et lille velanrettet spark fra tequilaen. Lige til en varm sommeraften eller bare til, når lysten til en blanding af
En spritzer er en høj og afkølet drink som regel baseret på hvidvin, og den ryger ofte over baren i fx Tyskland og Italien. Denne
Grapefrugt er den gamle onkel i citrusfamilien, som både har den karakteristiske syrlige citrussmag og en dybere og mere bitter aroma. Det gør den rigtig
Calvados er en æblebrændevin fra Normandiet, og smagsmæssigt gælder tommelfingerreglen, at jo ældre en calvados er, jo mere smager den af brandy. Vælg gerne en
En rigtig forkølelses-stopper med en blid smag af kanel, kardemomme og sort peber samt et lille spark i eftersmagen fra ingefæren. Brug gerne lidt akaciehonning
Hindbær har en formidabel sød og let syrlig smag, som gør dem til et yderst velegnet bær til drinks som denne, der balancerer mellem det
Opskrift til 1 drink 3 cl sake 3 cl japansk Shochu-vodka, brug alternativt almindelig vodka 3 cl sojamælk 2 cl honning 1 cl yuzu-saft, brug
En forfriskende hilsen fra de franske vinmarker, for bowlen er fyldt med riesling, champagne og grønne druer. Et strejf af rom giver en god bund
Ordet bisque stammer sandsynligvis fra Biscayabugten, og oprindelig var det en meget stærk ret med kød og vildt. I 1700-tallet blev det almindeligt at bruge
Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt
Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med
Skorzonerrødder bliver nogle gange kaldt østers-rødder, for dens smag har nogle toner tilfælles med de salte havdyr, og derfor er de oplagte at inkorporere i
Det lyse krabbekød har en let sødlig og mild smag i familie med rejer og hummer, mens det mørke kød har en dybere og mere
I Syd- og Latinamerika er ceviche en populær ret, der laves på alle typer af hvid fisk. Metoden er enkel og består i at dryppe
Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms
En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke
Titusindvis af mennesker i Danmark har udviklet en dyb kærlighed til at se madlavningsprogrammer på
I en tid, hvor internettet er blevet en integreret del af vores hverdag, handler online-sundhedstjenester
Black Friday, den årlige shopping begivenhed, der er blevet synonym for utrolige rabatter og uovertrufne
Står I overfor at skulle holde en stor eller en rund fødselsdag og har lyst