Jordbærguf fra Ismageriet
Til enhver isvaffel hører sig et godt lag fluffy guf. Her får du opskriften, som de laver den på det populære Ismageriet på Amager og
Til enhver isvaffel hører sig et godt lag fluffy guf. Her får du opskriften, som de laver den på det populære Ismageriet på Amager og
I grøftekanter, haver og parker i hele landet vokser hyldeblomsterne, og de er lige til at plukke og trylle om til sirupper eller sommerfrisk saft,
Crostini betyder på italiensk ’små skorper’, men det skal man ikke kimse af. Serveret som her med den fede gedeost, de søde jordbær og de
Denne opskrift er fra Bi-Rite Creamery i San Francisco, en af den slags isbutikker, hvor folk står tålmodigt i kø for at få et par
Campari har en bitter smag, som i mødet med den søde og syrlige passionsfrugt bliver langt mere afrundet og blid. Sorbeten smager mest af alt
Kombinationen af den cremede, franske ost Brillat-Savarin, de friske trøfler og det lettere sure brød smager, så fuglene synger. – Det er utroligt, så godt
Raw-alt-muligt, hvor råvarerne ikke bliver varmet op til mere end 40 grader, har været på mode i flere år, og et af de områder, hvor
Det er såre simpelt at grille bananer, for de skal bare ligge på grillen, til de er godt brankede på skrællen, og så er de
I gamle dage spiste beboerne på Fanø tit bakskuld morgen, middag og aften. Den salte, tørrede og ofte røgede ising var en billig spise med
Der er en dejlig hverdagsagtig luksus over at få serveret en hel grillet fisk, og samtidig er det også en meget nem måde at tilberede
Ordet bisque stammer sandsynligvis fra Biscayabugten, og oprindelig var det en meget stærk ret med kød og vildt. I 1700-tallet blev det almindeligt at bruge
Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt
Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med
Skorzonerrødder bliver nogle gange kaldt østers-rødder, for dens smag har nogle toner tilfælles med de salte havdyr, og derfor er de oplagte at inkorporere i
Det lyse krabbekød har en let sødlig og mild smag i familie med rejer og hummer, mens det mørke kød har en dybere og mere
I Syd- og Latinamerika er ceviche en populær ret, der laves på alle typer af hvid fisk. Metoden er enkel og består i at dryppe
Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms
En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke
At nyde en middag med havudsigt som livsnyder er en sand gave til sanserne. For
Titusindvis af mennesker i Danmark har udviklet en dyb kærlighed til at se madlavningsprogrammer på
I en tid, hvor internettet er blevet en integreret del af vores hverdag, handler online-sundhedstjenester
Black Friday, den årlige shopping begivenhed, der er blevet synonym for utrolige rabatter og uovertrufne