En forfriskende hilsen fra de franske vinmarker, for bowlen er fyldt med riesling, champagne og grønne druer. Et strejf af rom giver en god bund i smagen, og en lille sukkerlage bløder de friske og sprøde noter fra vinen op. En liflig velkomstdrink eller et glas til fiske- eller skaldyrsretter. Et godt tip er at fryse vindruerne, inden de kommer i bowlen.

Opskrift til ca. 10 pers.

Sukkerlage:
6 spsk rørsukker
1 ¼ dl vand

Hvid bowle med riesling og druer:
2 fl riesling
¼ fl mørk rom
1 citron, saften af
1 klase grønne vindruer
Masser af isterninger
1 fl champagne

Prøv fx også Apple Spandapple

Sukkerlage: Rør rørsukker ud i vand, til sukkeret opløser sig.
Hvid bowle med riesling og druer: Bland riesling, mørk rom og citronsaft sammen. Hæld det i en bowle sammen med grønne druer og isterninger. Top op med champagne, og server med det samme.

TIP. Frys evt. nogle af vinduerne ned i isterningebakker med vand, og brug dem som isterninger. Det giver en flot effekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *