Dragon Heart

Opskrift til 1 drink

3 cl sake
3 cl japansk Shochu-vodka, brug alternativt almindelig vodka
3 cl sojamælk
2 cl honning
1 cl yuzu-saft, brug gerne alternativt limesaft
¼ avocado
Evt. 1 kirsebær marineret i portvin

Dragon heart: Skær avocado i tynde skiver, mos den sammen med honning i en shaker, og tilføj de øvrige ingredienser. Ryst den hårdt i 10 sekunder sammen med is, og sigt cocktailen i et glas for at undgå klumper. Kom evt. et marineret kirsebær på en tandstikker, og sæt den ved cocktailen.

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere

Kokkeskolen

Artikler

Opskrifter

NYHEDER