Ingefærte med kardemomme og sort peber

En rigtig forkølelses-stopper med en blid smag af kanel, kardemomme og sort peber samt et lille spark i eftersmagen fra ingefæren. Brug gerne lidt akaciehonning til at afrunde smagen og samle de mange krydrede indtryk.

Opskrift til 4 pers.

8 kardemommekapsler
8 sorte peberkorn
8 nelliker
1 stor kanelstang eller 2 små
10 skiver ingefær (ca. 8 cm)
1 l vand
4 spsk akaciehonning
1 citron, saften af
Evt. mælk

Prøv også Koldbrygget kaffe

Kom kardemommekapsler, peberkorn, nelliker, kanel, ingefær og vand i en gryde, og lad det simre i 30 min. Si krydderierne fra, og rør honning og citronsaft i. Tilsæt evt. lidt mælk, hvis du er glad for chai-te, eller server den, som den er.

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere

Kokkeskolen

Artikler

Opskrifter

NYHEDER