Minitortillas med tigerrejer, grønne asparges, cherrytomater og aspargespesto
En herlig forret med et overraskelsesmoment i form af aspargespestoen, som primært består af asparges, hvidløg, peanuts og parmesan, og som er et cremet følgeskab
En herlig forret med et overraskelsesmoment i form af aspargespestoen, som primært består af asparges, hvidløg, peanuts og parmesan, og som er et cremet følgeskab
De store rejer marineres i indiske krydderier, og derefter kommes de enten på en grill eller en hed pande. De serveres med moste kikærter, der
Kokken Louisa Lorang har en forkærlighed for spicy kød og rigtig gerne på grill, for så går det ekstra stærkt. Her er det en svinemørbrad,
En salat af ydmyge ingredienser som honningbagte gulerødder, sharonfrugter og en hjemmelavet olie lavet på bukkehorn, hvilket giver en fin indisk aroma til salaten, samt
Majs, knas og koriander – what’s not to like? Spørger kokken Louisa Lorang, som står bag denne opskrift. Hun opfordrer til at kassere frøene fra
Mængden i denne opskrift passer som tilbehør til fire personer. Lav gerne ekstra og opbevar på køl, for spidskålssalaten er lige så god i dagene
En rigtig sommersalat af nye kartofler, babyspinat, radiser og naturligvis rygeosten, som er røget, salt og cremet på samme tid. Den sprødstegte bacon skal serveres
I det nordlige Spanien går tapas ofte under navnet ”pinchos” (og i Baskerlandet hedder de ”pintxos” for at gøre forvirringen total). Disse pinchos består af
Elegant kartoffelanretning med grønne hvidløg og syltet citron med mandel. Velegnet som forret, eller server den med en braiseret kylling, lidt fisk eller svinekød til.
Til denne suppe egner de hjemlige rejer som Skagensrejer eller fjordrejer sig formidabelt, men andre kan også bruges i en snæver vending. Rejerne bliver kogt
Ordet bisque stammer sandsynligvis fra Biscayabugten, og oprindelig var det en meget stærk ret med kød og vildt. I 1700-tallet blev det almindeligt at bruge
Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt
Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med
Skorzonerrødder bliver nogle gange kaldt østers-rødder, for dens smag har nogle toner tilfælles med de salte havdyr, og derfor er de oplagte at inkorporere i
Det lyse krabbekød har en let sødlig og mild smag i familie med rejer og hummer, mens det mørke kød har en dybere og mere
I Syd- og Latinamerika er ceviche en populær ret, der laves på alle typer af hvid fisk. Metoden er enkel og består i at dryppe
Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms
En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke
Når du planlægger et ferieophold i Skagen, er det vigtigt at finde det rette sted
Rejser til Italien med Best Travel er en oplevelse ud over det sædvanlige. Italien er
Det kan være spændende og tidskrævende at starte en ny virksomhed. Der er så mange
At finde et hotel med morgenmad kan være en god måde at sikre en bekvem