Hjemmelavet Bounty-bar

Chokoladen, der som ingen andre produkter – måske med undtagelse af Pina Colada – fører tankerne hen på en øde kridhvid sandstrand med vajende palmer og turkis bølgeskvulp. De legendariske bounty-reklamer er bl.a. optaget i den dominikanske republik og i Sierra Leone i Afrika, og de har fået os til at forbinde kombinationen af chokolade og kokos med paradis – en klassisk bounty-strand.

Prøv også Hjemmelavet Yankee-bar

Opskrift til 4. pers.

Kokos-panna cotta:
4 blade gelatine
200 ml kokosmælk
250 g fløde
40 g sukker
1 vanillestang

Ved servering:
50 g kokosflager
100 g mælkechokolade

Kokos-panna cotta: Blød gelatinebladene op i rigeligt vand. Giv kokosmælk, fløde, sukker og vanillestangen et opkog, og lad det simre i 5 minutter. Vrid gelatinebladene grundigt, og pisk dem i den varme masse. Kom det hele i en skål, og stil på køl i minimum 3 timer – gerne natten over.
Ved servering: Scoop passende portioner af panna cotta ud på 4 tallerkner, riv chokoladen over, og pynt med kokosflager.

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere