Rabarbersorbet fra Ismageriet
Blød, cremet og med et kick af syrlighed. Sådan er denne rabarbersorbet fra det populære Ismageriet på Amager og i Søborg. Ligesom med andre frugter
Blød, cremet og med et kick af syrlighed. Sådan er denne rabarbersorbet fra det populære Ismageriet på Amager og i Søborg. Ligesom med andre frugter
Superhurtig ret med asparges lagt i lag med parmaskinke, mozzarella og gorgonzola. Gratinen bages i ovnen og serveres med lidt friskbagt brød eller blot med
Quesadilla er en form for mexicansk tortilla fyldt med et pikant fyld, mens pico de gallo er en frisk mexicansk salsa, der helt traditionelt består
Denne ret er en rigtig sommersalat, og den er et eksempel på en rigtig enkel ret, hvor det pocherede æg indtager hovedrollen. Den kraftige smag
Tranebær vokser i de sandede jorde omkring Skagen, fx ved Råbjerg Mile. De sure bær smager skønt, når de som her bliver syltet i æblemost
Kylling à la Chicks by Chicks: Fyld en god øko-kylling med citron, hvidløg og bredbladet persille. Gnid den med salt og peber og olivenolie, og
Paul Cunninghams øjne lyser op, hver gang blikket falder på de store T-bone steaks, der ligger og sveder på grillen. Kød skal der til, når
Ingefær, koriander og chili er et enestående trekløver, der kan sætte solidt fut i en ret. Her bliver de serveret med en aromatisk grillet blæksprutte,
Hash browns dækker over en enkel måde at tilberede kartofler på: De strimles fint og steges. I dette tilfælde steges de med forårsløg, timian og
Ordet bisque stammer sandsynligvis fra Biscayabugten, og oprindelig var det en meget stærk ret med kød og vildt. I 1700-tallet blev det almindeligt at bruge
Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt
Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med
Skorzonerrødder bliver nogle gange kaldt østers-rødder, for dens smag har nogle toner tilfælles med de salte havdyr, og derfor er de oplagte at inkorporere i
Det lyse krabbekød har en let sødlig og mild smag i familie med rejer og hummer, mens det mørke kød har en dybere og mere
I Syd- og Latinamerika er ceviche en populær ret, der laves på alle typer af hvid fisk. Metoden er enkel og består i at dryppe
Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms
En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke
Når du planlægger et ferieophold i Skagen, er det vigtigt at finde det rette sted
Rejser til Italien med Best Travel er en oplevelse ud over det sædvanlige. Italien er
Det kan være spændende og tidskrævende at starte en ny virksomhed. Der er så mange
At finde et hotel med morgenmad kan være en god måde at sikre en bekvem