Næsten klassisk torsk på Michelin-maner
Enhver vært vil gerne imponere sine gæster. Den tidligere køkkenchef på Kokkeriet, David Johansen, giver her sit bud på en moderne udgave af den klassiske
Enhver vært vil gerne imponere sine gæster. Den tidligere køkkenchef på Kokkeriet, David Johansen, giver her sit bud på en moderne udgave af den klassiske
Opskrift til 1 drink 3 cl sake 3 cl japansk Shochu-vodka, brug alternativt almindelig vodka 3 cl sojamælk 2 cl honning 1 cl yuzu-saft, brug
En fin dessert af desserttryllekunstneren Nikolaos Strangas, der imponerer, og som ikke er spor kompliceret at lave. Den fyldige chokoladecreme er sprøjtet ud i små
Østers er indbegrebet af nytårsmad: mineralske i smagen, elegante i udformningen og fantastiske i sig selv. Her får de et stykke peberrod og måske en
Muslinger hører til blandt de mest salte og smagsintense skaldyr, og de smager skønt sammen med andre kraftige smage som hvidløg, persille og peber som
Rådhusklokker, champagnepropper og lækre kager hører unægtelig sammen nytårsaften. Her er vores bud på et festligt og sødt punktum for året, der er gået. De
Nikolaos Strangas’ stil er minimalistisk og elegant, og sådan er den store nytårskage også. Hvad øjet ikke ser, er smagen af sprød mandelbund, et cremet
Brødrene Price har nyoversat den klassiske nytårstorsk, som traditionelt serveres med hakkede æg, persille, rødbeder, bacon osv. til en mere elegant ret. Her er et
Skiver af rødkål kommer en tur på panden sammen med pigeonæbler, rødløg og friske figner, der giver friskhed og bid. Til sidst overhældes den lune
Ordet bisque stammer sandsynligvis fra Biscayabugten, og oprindelig var det en meget stærk ret med kød og vildt. I 1700-tallet blev det almindeligt at bruge
Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt
Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med
Skorzonerrødder bliver nogle gange kaldt østers-rødder, for dens smag har nogle toner tilfælles med de salte havdyr, og derfor er de oplagte at inkorporere i
Det lyse krabbekød har en let sødlig og mild smag i familie med rejer og hummer, mens det mørke kød har en dybere og mere
I Syd- og Latinamerika er ceviche en populær ret, der laves på alle typer af hvid fisk. Metoden er enkel og består i at dryppe
Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms
En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke
Titusindvis af mennesker i Danmark har udviklet en dyb kærlighed til at se madlavningsprogrammer på
I en tid, hvor internettet er blevet en integreret del af vores hverdag, handler online-sundhedstjenester
Black Friday, den årlige shopping begivenhed, der er blevet synonym for utrolige rabatter og uovertrufne
Står I overfor at skulle holde en stor eller en rund fødselsdag og har lyst