Hvid bowle med riesling og druer
En forfriskende hilsen fra de franske vinmarker, for bowlen er fyldt med riesling, champagne og grønne druer. Et strejf af rom giver en god bund
En forfriskende hilsen fra de franske vinmarker, for bowlen er fyldt med riesling, champagne og grønne druer. Et strejf af rom giver en god bund
De store andelår skal helst ligge i sin krydrede marinade i to døgn, før de kommer i ovnen. Tre timer skal de have i en
Det bliver ikke ordentlig jul hjemme hos madstylisten Vibeke Lehn uden kagedåser fulde af hendes salige mosters, Kirsten Hüttemeiers, ingefærkager. Det er herlige kager, som
De tykke ostekiks er saftige og meget osteagtige, og selv om det er lidt voldsomt, så mener Paul Cunningham (som har fået opskriften fra sin
Sushi er efterhånden blevet allemandsspise, og de populære makiruller er ganske enkle at lave derhjemme, og de kan varieres i det uendelige. Her bliver de
Eksotiske frugter, der kommer en tur i ovnen, hvor de udvikler endnu større sødme og en kraftigere smag. De får følge af en mandelcreme, som
I England er skinke en traditionel julespise, og på River Cottage i Sydengland laver kokkene denne ret omkring juletid, men i Danmark kunne retten her
Andebrystet er stegt rosa på panden og i ovnen. Det bliver serveret på puy-linser i en smagskraftig mørk sauce på balsamico. Det hele får et
Aromatiske og gyldne boller, der dufter af hjemmebag og er meget lækre på julemorgenbordet eller gode til en kop eftermiddagste efter en lang travetur i
Trøflerne er ultranemme at lave. Det er chokolade, honning og whisky, og de skal helst opbevares i fryseren og serveres kolde. Kokken Paul Cunningham anbefaler
Ordet bisque stammer sandsynligvis fra Biscayabugten, og oprindelig var det en meget stærk ret med kød og vildt. I 1700-tallet blev det almindeligt at bruge
Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt
Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med
Skorzonerrødder bliver nogle gange kaldt østers-rødder, for dens smag har nogle toner tilfælles med de salte havdyr, og derfor er de oplagte at inkorporere i
Det lyse krabbekød har en let sødlig og mild smag i familie med rejer og hummer, mens det mørke kød har en dybere og mere
I Syd- og Latinamerika er ceviche en populær ret, der laves på alle typer af hvid fisk. Metoden er enkel og består i at dryppe
Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms
En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke
Når du planlægger et ferieophold i Skagen, er det vigtigt at finde det rette sted
Rejser til Italien med Best Travel er en oplevelse ud over det sædvanlige. Italien er
Det kan være spændende og tidskrævende at starte en ny virksomhed. Der er så mange
At finde et hotel med morgenmad kan være en god måde at sikre en bekvem