Ravioli og snegle

Man behøver ikke være frankofil eller sidde i Paris for at nyde snegle. I denne ravioli-version er der brugt bourgogne-snegle, der smager af en blanding af nødder og svampe. Blot 3 min. i kogende vand, og de er klar.

Opskrift på ravioli til 4 pers.

24 bourgogne-snegle
6 fed hvidløg
½ finthakket skalotteløg
1 lille bdt salvie
550 g hvedemel
300 g æggeblomme
100 g smør
Parmesan

Hak ½ af sneglene groft. Sauter løg og 2 fed hvidløg af, og kom de hakkede snegle ved, og sauter videre. Kog snegle og løg af med lidt hvidvin, og kom 3 blade fintsnittet salvie ved. Krydr massen, og køl den ned.
Ælt hvedemel og æggeblomme sammen til en homogen masse. Lad den hvile på køl 1 time, og rul den ud i 2 lange pastaplader. Læg den ene ud på bordet, og fordel sneglemassen i små kugler langs dejen med 3 cm mellemrum. Smør med æggeblomme rundt om sneglemassen, og læg den anden pastaplade over og tryk godt ned om sneglemassen. Stik raviolien ud, så der er minimum 3 mm fra sneglemassen til kanten af raviolien. Tryk efter langs ravioliernes kanter, når de er stukket ud.
Friter de resterende salvieblade, og dryp dem af på papir.
Riv 4 fed hvidløg fint, og bland med smørret.
Kom raviolierne i kogende vand, og lad dem koge 3 min. I mellemtiden varmes de hele snegle i hvidløgssmørret i en gryde. Når raviolierne er færdige, kommes de ned i gryden til smørret og monteres med en lille smule af kogevandet. Kom lidt parmesan i for at samle saucen. Serveres straks, og pynt af med den sprøde salvie og parmesanflager.

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere

Kokkeskolen

Artikler

Opskrifter

NYHEDER