Pølser med æble og timian

Hjemmelavede pølser er supersjove at lave, og så er det svært ikke at blive stolt over resultatet. Du kan smagssætte dem med de krydderier, du foretrækker eller følge opskriften nedenfor, som er herlig.

Opskrift på 1 portion pølser

 1 kg svinebov, hakket
1 svinehjerte, hakket
200 g flommefedt*
1 fed hvidløg
1 løg
1 æble
15 g salt pr. kg kød
10 g timian
5 g peber
10 g kartoffelmel
Svinetarm

Kør bov, hjerte og flommefedtet gennem kødhakkeren, og sæt det til side. Kør derefter hvidløg, løg og æble igennem kødhakkeren. Kom kødet i en røremaskine sammen med salt, og rør til en sej masse. Rør derefter resten af ingredienserne i, og sæt det på køl i en times tid. Skyl svinetarmen godt, og fyld kødet i med hjælp af en pølsemaskine. Rul pølserne ud i den størrelse, du foretrækker. Hæng dem op at tørre i 24 timer et køligt og luftigt sted.

*Kan bestilles hos slagteren.

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere

Kokkeskolen

Artikler

Opskrifter

NYHEDER