Lam i ingefær med kikærter og græskar
Ingefær er rigtig gode venner med hvidløg og lammekød, og de mødes i denne ret, hvor lammets fyldige og kraftige smag får fantastisk modspil af
Ingefær er rigtig gode venner med hvidløg og lammekød, og de mødes i denne ret, hvor lammets fyldige og kraftige smag får fantastisk modspil af
Top-syndige og sprøde kartofler. De søde kartofler får en dyb sødlig smag, når de bliver friteret, som klæder dem rigtig godt, og inden under den
Dal er en linsesuppe, der spiller en central rolle i mange asiatiske køkkener og ikke mindst i det indiske. Her bliver linserne tilberedt med stærk
Hvid chokolade kan være en meget sød oplevelse, men serveret med en frisk og lidt kras ingefær- og blåbærsauce vejes det søde godt op. Server
Rå grønkål er allerbedst, når det finthakkes, så det lige er til at spise. Her blandes det med stærk chili, syrlig citron og masser af
Lammet til denne salat bliver vendt i en spicy krydderiblanding, som også smager fantastisk drysset på salater eller rubbet på oksekød eller kylling. Server lammet
I Frankrig er helligtrekongersdag en festdag, og den bliver fejret med adskillige variationer af kagen gâteau des rois. Oversat til dansk betyder det kongernes kage.
Hindbær har en formidabel sød og let syrlig smag, som gør dem til et yderst velegnet bær til drinks som denne, der balancerer mellem det
Østers er en ekstravagant og elegant spise og derfor fuldstændig ideel til en rigtig nytårsfest! De har en overvældende smag af hav, men bag det
Det er nytår, og kransekagen er et must. Nikolaos Strangas, der ellers er kendt for sine lækre macarons, har selvfølgelig improviseret sig til en kransekageversion
Ordet bisque stammer sandsynligvis fra Biscayabugten, og oprindelig var det en meget stærk ret med kød og vildt. I 1700-tallet blev det almindeligt at bruge
Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt
Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med
Skorzonerrødder bliver nogle gange kaldt østers-rødder, for dens smag har nogle toner tilfælles med de salte havdyr, og derfor er de oplagte at inkorporere i
Det lyse krabbekød har en let sødlig og mild smag i familie med rejer og hummer, mens det mørke kød har en dybere og mere
I Syd- og Latinamerika er ceviche en populær ret, der laves på alle typer af hvid fisk. Metoden er enkel og består i at dryppe
Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms
En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke
Titusindvis af mennesker i Danmark har udviklet en dyb kærlighed til at se madlavningsprogrammer på
I en tid, hvor internettet er blevet en integreret del af vores hverdag, handler online-sundhedstjenester
Black Friday, den årlige shopping begivenhed, der er blevet synonym for utrolige rabatter og uovertrufne
Står I overfor at skulle holde en stor eller en rund fødselsdag og har lyst