Opskrifter

Opskrift af Maria Faarvang og foto af Peter Kam.

Dal med mynte

Dal er en linsesuppe, der spiller en central rolle i mange asiatiske køkkener og ikke mindst i det indiske. Her bliver linserne tilberedt med stærk

Læs mere

Gâteau des rois

I Frankrig er helligtrekongersdag en festdag, og den bliver fejret med adskillige variationer af kagen gâteau des rois. Oversat til dansk betyder det kongernes kage.

Læs mere

Hindbærpunch

Hindbær har en formidabel sød og let syrlig smag, som gør dem til et yderst velegnet bær til drinks som denne, der balancerer mellem det

Læs mere

Østers x 3

Østers er en ekstravagant og elegant spise og derfor fuldstændig ideel til en rigtig nytårsfest! De har en overvældende smag af hav, men bag det

Læs mere
Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere