Lynfrossen yoghurt med jordbær og Amaretti

En superhurtig dessert at bikse sammen, for den består ganske enkelt af sukker, yoghurt og frosne jordbær, der blendes sammen til en cremet softice. De italienske Amaretti-cookies giver et sprødt drys og en solid smag af mandel. Drys også gerne rundhåndet med lidt friske jordbær inden servering.

Opskrift til 4 pers.

5 ½ dl græsk yoghurt
6 dl frosne jordbær*
5 spsk sukker

Ved servering:
Amaretti-cookies
Friske jordbær

Prøv også Affogato med hjemmelavet hindbæris

Kom yoghurt, jordbær og sukker i en foodprocessor, og blend det hele sammen til en ensartet masse. Server med det samme, eller kom det i fryseren.
Ved servering: Server med cookies og lidt friske jordbær.

* Du kan også sagtens bruge blåbær, brombær, hindbær, ribs eller noget helt femte.

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere

Kokkeskolen

Artikler

Opskrifter

NYHEDER