Grillosten halloumi har en herlig fast konsistens, som giver lidt bid til denne sandwich med masser af tzatziki, oliven, tomat og rødløg. Hurtig ret med masser af middelhavssmage.

Opskrift på 4 sandwich/fladbrød

1-2 rødløg
1 agurk
Salt
250 g græsk yoghurt 10 %
2 fed knust hvidløg
1 bdt dild
Peber
2 store tomater
100 g sorte og grønne oliven uden sten
250 g haloumi
4 tyrkiske fladbrød
Sprød salat

Skær løget i tynde skiver, drys med salt, og læg til afdrypning i en sigte.
Gem 1/3 af agurken til salsaen. Skræl resten, flæk på langs, og skrab kernerne ud.
Riv agurken groft, drys med salt, og lad det dryppe af i en sigte.
Rør yoghurt, hvidløg og hakket dild sammen. Skyl saltet af agurken, pres væden fra, og rør agurken i yoghurten. Smag til med salt og peber.
Skær resten af agurken i små tern. Halver tomaterne, skrab indmaden ud, og skær tomatkødet i små tern.
Hak oliven og bland med agurk og tomat.
Skær osten i skiver, og steg den på en grillpande ca. 1 min. på hver side.
Lun brødene og kom tzatziki, salat, ost, saltede rødløg og olivensalsa på. Rul/pak evt. brødet omkring fyldet, og nyd en fantastisk sandwich.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *