Vagtelæg med krydret rosmarinsalt

Små delikate og dekorative bidder af bløde og milde vagtelæg dyppet i krydret rosmarinsalt. Ideelle som en velkomstsnack med et godt glas hvidvin eller som et lille festligt mellemmåltid.

Opskrift til 4 pers.

10-12 vagtelæg*

Rosmarinsalt:
½ dl flaget havsalt
1-2 tsk rosmarin, tørret

Kom vagtelæggene i kogende vand, og kog dem i 3-4 min. Lad dem køle af i koldt vand, og pil dem.
Rosmarinsalt: Bland havsalt og rosmarin, og server saltet til vagtelæggene.

*Sådan piller du vagtelæg: Slå den ”brede” bund af ægget mod bordet, og begynd med at pille ægget herfra, så går det nemmest.

 

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere