Party Margaritas

Margaritas fungerer bedst i store glas dyppet godt i salt. Drinken her er den traditionelle, men eviggyldige version, som smager ideelt med en portion majschips og måske en intens gang salsa roja.

Opskrift på 8 cocktails

450 g sukker
4 ¾ dl vand
Lime, skåret i både
Havsalt eller groft salt
4 ¾ dl tequila, helst premium
4 ¾ dl limesaft, friskpresset af ca. 20-25 lime, afkølet
2 ½ dl triple sec eller Cointreau
Isterninger, knuste

Lav en sirup ved at koge sukker og vand sammen i en gryde over medium varme. Rør indimellem, til sukkeret har opløst sig. Tag gryden af varmen, og lad siruppen køle af. Stil den på køl indtil brug.
Brug et par limebåde til at gnide på kanten af glassene, og dyp dem derefter i salt, så det hænger ved.
Bland tequila, limesaft, triple sec eller Cointreau i en kande. Tilsæt den afkølede sirup, og rør det hele godt sammen. Tilsæt is, og server med det samme i salt-glassene.

Tip. Du kan vælge at stille glassene i fryseren ½ time inden servering, hvilket giver dem et ekstra frostagtigt udseende.

 

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere