Hyggelige cookies i amerikansk stil med et blødt indre og sprødt ydre. De peppes op af M&Ms i pangfarver, men er de til et voksent publikum, kan du også bruge chokoladestykker og mintchokolade til opskriften.
Opskrift på 28 cookies
225 g smør, blødt
330 g brun farin
2 æg
1 tsk vaniljesukker
320 g mel
1 tsk natron
½ tsk salt
300 g M&M’s
Prøv også fx Intense chokoladecookies
Pisk smør og brun farin sammen med en elpisker. Pisk derefter æggene og vanillen i. Bland mel, natron og salt i en anden skål, og pisk de tørre ingredienser med de våde ingredienser. Sæt ca. 2 spsk af dejen på en bageplade beklædt med bagepapir. Tryk dejen flad til en ønsket størrelse, og stik M&M’s ned i dejen. Bag kagerne i ca. 8 min. ved 200 grader, til de er svagt lysebrune i kanten, men stadig ser lidt våde ud i midten.