Spaghetti med rejer

Simpel og delikat pastaret med rejer, rucola og hvidvin. Nyd den gerne med et iskoldt glas hvidvin og en fyldig grøn salat til.

Opskrift til 4 pers.

400 g spaghetti
1 ¼ dl olivenolie
6 fed hvidløg, skåret i tynde skiver
450 g rå, mellemstore rejer, pillede og rensede
4 spsk bredbladet persille
4 håndfulde rucola
1 ¼ dl tør hvidvin
1 citron, saft og skal af
Salt og peber

Tilbehør:
Groft brød

Prøv også Hjemmelavet pasta med safran, svampe og mascarpone

Kog spaghettien i letsaltet vand efter pakkens eller opskriftens anvisning.
Varm imens olien i en anden stor gryde, og svits hvidløgene gyldne. Tilsæt rejer og 2 spsk persille. Tilsæt hvidvin, og lad det simre i 2 min. Tilsæt derefter citronsaft, og smag til med salt og peber. Vend den kogte spaghetti sammen med rejerne, og drys med de sidste 2 spsk persille og citronskal. Server pastaen med groft brød.

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere

Kokkeskolen

Artikler

Opskrifter

NYHEDER