Simpel og delikat pastaret med rejer, rucola og hvidvin. Nyd den gerne med et iskoldt glas hvidvin og en fyldig grøn salat til.

Opskrift til 4 pers.

400 g spaghetti
1 ¼ dl olivenolie
6 fed hvidløg, skåret i tynde skiver
450 g rå, mellemstore rejer, pillede og rensede
4 spsk bredbladet persille
4 håndfulde rucola
1 ¼ dl tør hvidvin
1 citron, saft og skal af
Salt og peber

Tilbehør:
Groft brød

Prøv også Hjemmelavet pasta med safran, svampe og mascarpone

Kog spaghettien i letsaltet vand efter pakkens eller opskriftens anvisning.
Varm imens olien i en anden stor gryde, og svits hvidløgene gyldne. Tilsæt rejer og 2 spsk persille. Tilsæt hvidvin, og lad det simre i 2 min. Tilsæt derefter citronsaft, og smag til med salt og peber. Vend den kogte spaghetti sammen med rejerne, og drys med de sidste 2 spsk persille og citronskal. Server pastaen med groft brød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *