Friskpresset Bloody Mary a la Hardeep Rehal

Brug friskpresset tomatjuice i din Bloody Mary, det gør den friskere og særdeles velegnet til sensommerens fester og lune aftener i godt selskab, fortæller kokken Mette Helbæk.

Opskrift på 1 drink

Isterninger
4-5 cl akvavit eller vodka
2 cl rødvin
1 cl friskpresset citronsaft
6-8 stænk worcestershire sauce
En lille smule pebberrod, revet
Et par kviste timian, plukket
2 strimler agurk, skåret med en kartoffelskræller
1 ¼ dl tomatjuice, presset af gode tomater
Chilisauce, efter smag, undgå helst tabasco, som har en dominerende eddikesmag
Godt med salt og peber

Kom isterninger i en kande, og tilsæt alle de øvrige ingredienser. Smag til med chilisauce og godt med salt og peber. Hæld drinken frem og tilbage mellem to kander, så det hele bliver blandet og iltet. Server i høje glas, gerne med endnu en agurkestrimmel og friskkværnet peber på toppen.

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere