Hindbærlimonade med timian og gin

Timian giver hindbær et krydret modspil, og det samme gør enebærsmagen i ginnen. Kombinationen gør denne drink både frisk, aromatisk og anderledes, og den egner sig supergodt som en aperitif i sommervarmen.

Opskrift til 1 drink

2 kviste timian
8 hindbær
Isterninger

Sukkersirup: Kom sukker og vand i en gryde, og kog det sammen ved lav varme, til sukkeret er opløst. Lad det derefter køle af.
Pluk bladene af den ene kvist timian, og kom dem i en cocktailshaker (har du ikke en shaker, kan du fx bruge en skål eller en opbevaringsboks, der har tætsluttende låg). Tilsæt hindbær, og mos dem i shakeren med en træske. Fyld shakeren med is, og tilsæt gin, sirup og limesaft. Sæt læg på, og ryst det hele rigtig godt sammen, til det hele er koldt. Hæld det gennem en finmasket si i et glas fyldt med isterninger, og server med en kvist timian.

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere

Kokkeskolen

Artikler

Opskrifter

NYHEDER