
Tips til at spare penge på mad og køkkenudstyr
Mad og køkkenudstyr er noget, som de fleste danskere bruger rigtig mange penge på måned efter måned og år efter år. På et tidspunkt får
Mad og køkkenudstyr er noget, som de fleste danskere bruger rigtig mange penge på måned efter måned og år efter år. På et tidspunkt får
Måltidskasser er in, og det er næppe gået din næse forbi. Efterspørgslen på måltidskasser har været stigende i mange år, men særligt i 2020 og
Vi kender alle den aften hvor der er inviteret gæster på besøg til lækker mad, man står og kokkererer i timevis for at alt skal
Der er ikke noget, der er værre, end når bilen gør unoder. Det kan være, at den ikke kører helt, som den plejer, måske laver
Danskernes adfærd på Google afslører et enormt boom i interessen for måltidskasser i løbet af de seneste år. Ifølge tal fra Ahrefs – et anerkendt
Det er yderst nødvendigt med en gennemgang af spisesteder og oplevelser i Randers, inden der tages hul på jeres miniferie i byen. På den måde
Et gammelt ordsprog lyder: “Uden mad og drikke, dur helten ikke”. Uanset om du skal holde konfirmation, bryllup, barnedåb eller firmafest, er det derfor vigtigt
Forplejning er vigtig, hvis du skal afholde et arrangement for en større gruppe gæster. Hvad enten der er tale om en messe, en udstilling eller
Hvis du elsker at lave mad, så ved du også hvor vigtigt, det er med de rette materialer og indretningen i et køkken. Et køkken
Vin er en af de små ting, som virkelig kan være med til at gøre hverdagen bedre og mere hyggelig. På samme måde som rigtig
Her på siden finder du alverdens spændende artikler om mad og sundhed. Vi opdaterer jævnligt siden med nyt indhold, så kig forbi i ny og næ.
Ordet bisque stammer sandsynligvis fra Biscayabugten, og oprindelig var det en meget stærk ret med kød og vildt. I 1700-tallet blev det almindeligt at bruge
Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt
Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med
Skorzonerrødder bliver nogle gange kaldt østers-rødder, for dens smag har nogle toner tilfælles med de salte havdyr, og derfor er de oplagte at inkorporere i
Det lyse krabbekød har en let sødlig og mild smag i familie med rejer og hummer, mens det mørke kød har en dybere og mere
I Syd- og Latinamerika er ceviche en populær ret, der laves på alle typer af hvid fisk. Metoden er enkel og består i at dryppe
Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms
En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke
Der findes en spise, som vi alle sammen kender og har et forhold til –
Et champagneglas er ikke bare et champagneglas. Det lærer du hurtigt, hvis du begynder at
Det kan være meget forskelligt, om man taler om døden med sine venner. Nogle taler
Drømmer du om at finde den helt perfekte måltidskasse? Så er det nu, at du