Slip for besværet – bestil mad til fødselsdag ud af huset

buffet ud af huset

Står I overfor at skulle holde en stor eller en rund fødselsdag og har lyst til at invitere venner og hele familien? Når alle er samlet, kan det være rarere at være derhjemme, men så står man jo med opgaven om at skulle lave mad til alle de mennesker selv.

Gaudium

Den opgave klarer Gaudium med deres fantastiske fødselsdagsmenu. Gaudium er catering i København, som har specialiseret sig i at levere ekslusivt mad ud af huset. De har specialiseret sig i ekslusivt nordisk gourmetmad, som vil passe till enhver højtid og fest. De kan levere mad til fødselsdag, bryllupper og andre særlig lejligheder.

Ud af huset – nemt og ekslusivt

Ved Gaudium har de en passion for at lave mad og at levere et godt grundlag for en god fest hjemme hos jer. I kan bestil mad til fest og være sikre på, at I med Gaudium vil blive mætte og tilfredse. For at kunne levere buffet ud af huset med højste kvalitet, har Gaudium egne udviklede IT-systemer, som sørger for, at jeres bestilling automatisk går videre i systemet, og at maden når frem til jer – lækker og frisk.

Det kan være stressende med mange gæster at skulle bord på en restaurant, hvor der er ordentlig plads og børnene begynder at kede sig efter ti minutter. Der er det dejligt at være i vante rammer, hvor man kan slappe af og nyde en øl eller vin i haven.

Vælg mellem flere forskellige menuer såsom Premium Buffet, Luksus buffet eller en Sommerbuffet. Hos Gaudium er hyggen og kundeservicen i højsædet, og den kan kun være der, hvis man kan slappe af velvidende, at der er styr på maden.

Det kan I med Gaudium, som ønsker at levere udsøgt mad til fødselsdag og fest, som I og jeres gæster sent vil glemme. Vent helt op til otte dage før festen med at bestille en fødseldagsmenu, bestil fødselsdagsmenuen her. Gaudiums professionelle og strømlinede tilgang til catering har sikret dem en 1. plads på Trustpilot indenfor catering.

Tilbring fødselsdagen tilbagelænet i selskab af venner og familie og lad Gaudium klare det hårde arbejde for jer, mad til fødselsdag er en vigtig del af rammen for en fest, og der vil med garanti være noget for enhver smag – også børnene, som er frie til at lege i haven.

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere