Nibe Festival er den perfekte mulighed for at opleve noget af det bedste mad og drikke fra Danmark og udlandet.

Udover fede koncerter, god musik og fantastisk stemning, byder årets festival også på et stort udvalg af mad og drikkevarer, der er fremstillet af nogle af de bedste producenter. Fra en stor saftig burger, til sofistikeret dansk smørbrød vil du helt sikkert finde lige præcis det, du søger. Udover et stort udvalg formidabel mad, der både kan nydes på restaurant, eller som grab and go fra diverse streetfood boder, byder Nibe Festival også på en række lækre drikkevarer, der giver den fulde festivaloplevelse. Der er alt lige fra diverse sodavand og vand, klassiske øl til frugtige cocktails. Uanset hvad du er til, vil du helt sikkert finde noget, der passer til din smag.

Derudover finder du også et stort udvalg af veganer- og vegetariske alternativer, der er lavet med omtanke og kærlighed. Uanset hvilken type mad du er til, vil du helt sikkert finde lige det, du leder efter på Nibe Festival. Dette er den perfekte mulighed for at opleve de bedste retter fra forskellige producenter, såvel som et udvalg af lækre drikkevarer. Så hop ud af sofahjørnet og tag til Nibe Festival for at opleve det ultimative mad- og drikkeøkosystem, som Danmark har at byde på.

Spisesteder på Nibe festival

På Nibe Festival kan du finde et væld af spisesteder, der byder på lækker mad og drikke fra hele verden. Her finder du også mad og drikke til de små, så hele familien kan nyde maden og drikkevarerne. Der er noget for enhver smag, så du kan altid finde lige det du søger. Uanset om du er til sund mad, fristende fadøl eller et lækkert glas vin, så er der noget for enhver smag. Udvalget af spisesteder på Nibes festivalplads sikrer, at der både findes mad til den kræsne, den tømmermænds ramte og til madelskeren, der ønsker at prøve så meget forskelligt mad som muligt. Så hvad end du er på, udgik efter en udsøgt italiensk pizza, lækker sushi fra SushiMania, dansk smørbrød, asiatisk take-away, kromutters stegt flæsk eller Danmarks bedste festivalburger, så finder du med garanti noget til din smag.

Er det tilladt at medbringe alkohol på Nibe Festival?

Det et tilladt at medbringe uåbnet vand og sodavand, men det er ikke tilladt selv at medbringe øl og spiritus på camp- og festivalområderne. Men heldigvis betyder det ikke at du skal tørste, for ingen skal tørlægges på Nibe Festival. Der er næsten ikke de drikkevarer du ikke kan finde. På Nibe festival finder du et stort udvalg af lærke eksotiske drinks, is kolde fadøl og shots i lange baner. Men det stopper ikke her. Udvalget af drikkevarer og barer på Nibe Festival fortsætter nemlig. Udover lækre drinks, shots og kolde fadbamser, finder du også lækre specialøl og et stort udvalg af skønne vine, der passer perfekt til det lækre udvalg af mad der tilbydes på Nibe Festival. Det kan også være du er fan af kage? Så kan du glæde dig til de super populære æblekageshots. Det kan også være du har brug for lidt forkælelse? Så kan du med fordel besøge champagnebaren, hvor du kan nyde nogle af de bedste champagner. Leder du efter alkoholfri alternativer? Så kan du nyde et stort udvalg af iskolde sodavand, vand eller nyde et dejligt koldt glas friskpresset appelsinjuice. Alt sammen er til at finde rundt omkring de festlige og hyggelige barer, når årets festival i Nordjylland udspiller sig, i Skalskoven

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *