
Er det tilfredsstillende at bruge tusindvis af timer på at forberede sig verdens vigtigste kokkekonkurrence, og så ende på en sjetteplads? Er det en flot
Der er langt fra 60’ernes klicheer om grisefest på Mallorca til de fortrinlige lokale specialiteter, der i dag serveres på øens overdådige udvalg af restauranter.
Midt i den svenske skærgård ligger Stockholm majestætisk fordelt på 14 øer, hvor moderne museer, historiske mindesmærker og store naturoplevelser alt sammen er inden for
James og Adam Price, der er kendt for deres hyggelige madprogrammer på DR, har – ligesom resten af familien – et næsten lidt for kærligt
Erwin Lauterbach er en pioner inden for dansk gastronomi. I 1970´erne tog han til Paris for at dygtiggøre sig i det franske køkken, som han
Går du og drømmer om en storbyferie i december, er London værd at overveje. Big Ben, Buckingham Palace og Wembley Stadium er i sig selv
Nydelsen driver ham. Det er den, Jørgen Leth fylder livet med, og den, han øser op på sin tallerken. Det behøver ikke at være gastronomi
Her på siden finder du alverdens spændende artikler om mad og sundhed. Vi opdaterer jævnligt siden med nyt indhold, så kig forbi i ny og næ.
Ordet bisque stammer sandsynligvis fra Biscayabugten, og oprindelig var det en meget stærk ret med kød og vildt. I 1700-tallet blev det almindeligt at bruge
Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt
Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med
Skorzonerrødder bliver nogle gange kaldt østers-rødder, for dens smag har nogle toner tilfælles med de salte havdyr, og derfor er de oplagte at inkorporere i
Det lyse krabbekød har en let sødlig og mild smag i familie med rejer og hummer, mens det mørke kød har en dybere og mere
I Syd- og Latinamerika er ceviche en populær ret, der laves på alle typer af hvid fisk. Metoden er enkel og består i at dryppe
Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms
En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke
Der findes en spise, som vi alle sammen kender og har et forhold til –
Et champagneglas er ikke bare et champagneglas. Det lærer du hurtigt, hvis du begynder at
Det kan være meget forskelligt, om man taler om døden med sine venner. Nogle taler
Drømmer du om at finde den helt perfekte måltidskasse? Så er det nu, at du