To simple, men eksotiske brødretter til madaftenen
Har du majsmel og vand, kan du faktisk lave en af de mest udbredte retter i Tanzania: Ugali. Du kan nok gætte, at med de
Har du majsmel og vand, kan du faktisk lave en af de mest udbredte retter i Tanzania: Ugali. Du kan nok gætte, at med de
Er du i gang med at finde på nye aftensmadsretter? Danskerne har det med at lave de samme hverdagsretter, da det gerne skal være nemt
Den traditionelle advokatbranche kan for mange fremstå som intimiderende og kompliceret. Det er ofte relativt dyrt og omstændigt at anvende en traditionel advokat. Det gør
En god samtale over et glas vin, en lækker middag eller en kande kaffe, er noget af det mest givende – og du kan lære
Løber du nogle gange tør for kreative ideer, når din fødselsdag nærmer sig? Har du mange lyst til, at dagen bliver fejret med maner og
Gør kaffepausen ekstra lækker med frisk mælk Hvis dyrevelfærd og at passe godt på miljøet er vigtigt for jer som virksomhed, så er mælk fra
Der findes en spise, som vi alle sammen kender og har et forhold til – nemlig instant nudler. For rigtig mange er instant nudler forbundet
Et champagneglas er ikke bare et champagneglas. Det lærer du hurtigt, hvis du begynder at færdes i kredse, hvor man virkelig dyrker champagne og alt,
Det kan være meget forskelligt, om man taler om døden med sine venner. Nogle taler meget åbent og frit om emnet, mens andre helst vil
Drømmer du om at finde den helt perfekte måltidskasse? Så er det nu, at du skal læse med. Her i artiklen gennemgår vi nemlig en
Her på siden finder du alverdens spændende artikler om mad og sundhed. Vi opdaterer jævnligt siden med nyt indhold, så kig forbi i ny og næ.
Ordet bisque stammer sandsynligvis fra Biscayabugten, og oprindelig var det en meget stærk ret med kød og vildt. I 1700-tallet blev det almindeligt at bruge
Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt
Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med
Skorzonerrødder bliver nogle gange kaldt østers-rødder, for dens smag har nogle toner tilfælles med de salte havdyr, og derfor er de oplagte at inkorporere i
Det lyse krabbekød har en let sødlig og mild smag i familie med rejer og hummer, mens det mørke kød har en dybere og mere
I Syd- og Latinamerika er ceviche en populær ret, der laves på alle typer af hvid fisk. Metoden er enkel og består i at dryppe
Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms
En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke
At nyde en middag med havudsigt som livsnyder er en sand gave til sanserne. For
Titusindvis af mennesker i Danmark har udviklet en dyb kærlighed til at se madlavningsprogrammer på
I en tid, hvor internettet er blevet en integreret del af vores hverdag, handler online-sundhedstjenester
Black Friday, den årlige shopping begivenhed, der er blevet synonym for utrolige rabatter og uovertrufne