Sådan opretholder du nemt et godt niveau af D vitamin

D vitamin

I en travl hverdag, som mange af os kender rigtigt godt til, kan det være vanskeligt altid at holde godt styr på ens egen personlige velvære. For mange kommer dette tit i anden række, hvilket selvfølgelig ikke holder i den lange ende.

Derfor er det vigtigt for os alle at gøre enkelte ting i hverdagen for at passe godt på os selv. Det kunne eksempelvis være ved at opretholde gode vitaminniveauer. Det kræver ikke det største arbejde og burde derfor være overskueligt for de fleste, også selvom man har en travl og stresset hverdag.

Når sommer bliver erstattet med efterår

Hvis vi skal finde frem til et tidspunkt på året, hvor mange virkelig oplever en stor ændring i velvære, så er det, når sommeren siger pænt farvel og bliver erstattet af et noget koldere – og mere uforudsigeligt – efterår. På denne tid af året oplever rigtig mange danskere nemlig en stor D vitamin mangel. Du kan læse mere her.

Det giver i sig selv ret god mening. For solen er en af de største kilder til D vitamin herhjemme, og når der således sker en så stor ændring i vejret, så er det noget, som vil påvirke – og overraske – de fleste.

Et ekstra tilskud af D vitamin til os alle

Når sommeren bliver erstattet af efteråret, er det derfor en god idé at undersøge, de forskellige muligheder der er på markedet for vitamintilskud. For bare fordi sommeren er slut, betyder det ikke, at vi danskere ikke længere har brug for den gode D vitamin.

Med et godt tilskud af vitaminer vil mange opleve en større velvære og en generel bedre fornemmelse i kroppen. Dette er med til at holde os alle sunde og friske, og det er absolut noget, vores immunforsvar nyder godt af.

D vitamin er godt for os alle og findes også i vores kost

D vitamin er altså godt for os alle, og det er netop også derfor en god idé at forsikre, at dette er en central del af ens hverdag. Og der findes mange forskellige måder, hvorpå dette kan integreres.

Først og fremmest vælger mange danskere netop at tage et D vitamin tilskud. Det har længe været den løsning, som passer bedst til en travl hverdag, og den passer derfor godt ind i mange danskeres liv. Men du kan også finde D vitamin i forskellige former for fisk; eksempelvis laks, makrel og sild.

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere

Kokkeskolen

Artikler

Opskrifter

NYHEDER