Nyd jeres istandsættelse ved fraflytning ude i byen, på en café eller hjemme hos forældrene med Udflytningsgaranti. Vi står for den fulde istandsættelse af jeres lejebolig, lejemål, lejlighed eller hus. Det gør vi når det gælder malerarbejde, gulvafslibning, flytning, hovedrengøring og hvad I ellers har behov for.

Mad, venner og familie er det livet er til for, så glem alt om flyttekasser, rod og kaos. Vi har bolden på alt det kedelige som vi elsker at lave.

Alt det aftaler vi nærmere, når I kontakter os – så kan I få et personligt tilbud, der passer til jeres behov.

Få jeres depositum tilbage – istandsættelse ved fraflytning udført af Udflytningsgaranti

Hvis I er midt i en fraflytning, så får I jeres depositum tilbage ved istandsættelse udført af Udflytningsgaranti.

Vi garanterer jeres depositum retur når vi foretager istandsættelse ved fraflytning af jeres lejelejlighed.

I kan trygt hoppe ned på caféen, tage på arbejde – vi istandsætter jeres bolig imens I er væk

Hvorfor benytte tid på at male, slibe gulv, flytte flyttekasser m.m., når Udflytningsgaranti kan gøre det for jer.

Brug tiden på at tage på arbejde, caféhygge eller andet, så klarer vi skærerne som det flyttefirma med speciale i istandsættelse vi er. Rengøring og gulvarbejde er ingen problem med Udflytningsgaranti ApS – nyd hellere tiden med familie, børn og venner, så klarer vi resten.

Kontakt os nu og hør mere på

☎️ +(45) 7174 9567

📧 info@udflytningsgaranti.dk

Udflytningsgaranti er stiftet fordi

Udflytningsgaranti ApS så for første gang dagens lys i midten af 2020, efter at vi i lang tid havde oplevet forskellige problemstillinger ved fraflytning af lejeboliger.

Det var ikke sjældent, at hverdagen som almen malermester bød på kunder, der ville have malet deres lejligheder ved fraflytning. Derfor voksede opgaven over hovedet på mange af kunderne, da de pludselig også selv skulle hyre folk til gulvafslibning, maling af vægge og et rengøringsfirma og samtidig få det hele til at spille sammen.

Efterfølgende skulle beboeren forsvare arbejdet, hvilket i mange sager er endt rigtig kedeligt.

Af dette problem afstedkom idéen til Udflytningsgaranti ApS – hvor vi valgte at oprette en virksomhed der udelukkende tog sig af den danske lejer og dennes lejebolig samt al korrespondance med udlejer.

Vi har hos Udflytningsgaranti oplevet, at der ved nogle af de dyreste boliger i København skulle der lægges op mod 90.000 kr. i depositum – penge som udlejer frit kunne beholde. Oveni kunne udlejer sende en regning ved siden af, hvis lejligheden skulle have en nyistandsættelse.

Det er vores mission og livsværk at hjælpe lejerne, så det tilværelsen bliver lidt sjovere.

Tag hjem til mor og far imens der istandsættes til en fair pris

Hjemme hos mor og far kan der hygges og bages kager eller andre lækkerier imens Udflytningsgaranti laver de følgende ting:

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig godt videre med en nyistandsættelse, normalistansættelse eller bare generelt arbejde inden for vores ydelser. Det kan være generelt malerarbejde, gulvarbejde, rengøring eller andet til en fair pris.

Husk, at vi garanterer jeres depositum retur når vi foretager en fuld istandsættelse ved fraflytning af jeres lejelejlighed.

Kontakt os nu og hør mere på

☎️ +(45) 7174 9567

📧 info@udflytningsgaranti.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *