Parmesanristet blomkål med hvidløg og persille
Med sin blide og let jordagtige smag er blomkål en rigtig velegnet match til salte ostetyper. Opskrift til 4 pers. 1 blomkål, skåret i buketter
Med sin blide og let jordagtige smag er blomkål en rigtig velegnet match til salte ostetyper. Opskrift til 4 pers. 1 blomkål, skåret i buketter
Polenta er godt til langtidsstegt kød i stedet for kartofler, for det suger kødsaften. Det er også godt som rigtig herremad, for det mætter! Opskrift
Hare er en fantastisk spise, som går fantastisk sammen med svampe, æbler og nødder – perfekt til sensommer og efterår, fortæller kokken Ninna Christensen, som
Ravioli i en lidt stærkere variant med peperoncino, enebær og laurbær. Opskrift til 4 pers. Pasta-grundopskrift: Ca. 400 g mel* 4 æg Fyld: 500 g
Risotto kan varieres i det uendelige – her er den med safran og Prima Donna. Opskrift til 4 pers. 6 dl kyllingebouillon Et par safrantråde
Høosten er en hård, fast skæreost med en nøddeagtig smag, som passer rigtig godt til de syltede jordskokker. Opskriften er udviklet af kokken Ninna B.
Til et ostebord skal der vælges mellem tre-seks slags oste, men ost er også oplagt til at slutte en dejlig middag af med. Den fyldige
Pistacieknaset giver både smag og tekstur til disse lammeskanke, som Louisa Lorang har udviklet til MAD&venner. Opskrift til 4 pers. 4 små lammeskanke (lammebagskanke) Lidt
Marsklam er en specialitet, og man skal ikke gøre meget andet ved det end at stege det fint. Her er en kølle mildt krydret med
Hummerkød har en brillant sødme og en stor smag, så man behøver ikke så meget for at få stillet trangen. Samtidig behøver hummer ikke det
Ordet bisque stammer sandsynligvis fra Biscayabugten, og oprindelig var det en meget stærk ret med kød og vildt. I 1700-tallet blev det almindeligt at bruge
Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt
Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med
Skorzonerrødder bliver nogle gange kaldt østers-rødder, for dens smag har nogle toner tilfælles med de salte havdyr, og derfor er de oplagte at inkorporere i
Det lyse krabbekød har en let sødlig og mild smag i familie med rejer og hummer, mens det mørke kød har en dybere og mere
I Syd- og Latinamerika er ceviche en populær ret, der laves på alle typer af hvid fisk. Metoden er enkel og består i at dryppe
Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms
En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke
Når du planlægger et ferieophold i Skagen, er det vigtigt at finde det rette sted
Rejser til Italien med Best Travel er en oplevelse ud over det sædvanlige. Italien er
Det kan være spændende og tidskrævende at starte en ny virksomhed. Der er så mange
At finde et hotel med morgenmad kan være en god måde at sikre en bekvem