Ølbraiserede svinekæber med grov kartoffelmos
Svinekæber bliver usædvanligt møre, når de ølbraiseres. Resultatet er smørmørt kød, der bare falder fra hinanden, og som er supersaftigt. I denne opskrift bliver svinekæberne
Svinekæber bliver usædvanligt møre, når de ølbraiseres. Resultatet er smørmørt kød, der bare falder fra hinanden, og som er supersaftigt. I denne opskrift bliver svinekæberne
Bøf er godt, og med stærk peber er det rigtig fint. Her er tilbehøret fine rødbeder, der er krydret med solbæreddike. Opskriften er udviklet for
Disse scones er ideelle til en morgen eller frokost med tømmermænd, for de er salte, rosmarinkrydrede og fulde af kraftig ost. Server dem med hjemmelavet
Denne cremede suppe er en guddommelig spise, der på trods af de mange fed hvidløg slet ikke smager skarpt. Opskrift til 4 pers. 2 løg,
Franskmændene er supergode til at lave gratiner af enhver art. Denne er en rigtig klassiker med smæk på løg- og hvidløgssmagen, og det er ovnen,
Den blide flødedessert minder i konsistensen om budding og er et dejligt punktum for en god middag. Ud over en liflig smag af kaffe skal
Fisk i friture er bestemt ikke at kimse af. Steg fisken, mens fritterne bliver færdige i ovnen. Så sparer du dig selv for en masse
Kødet marineres dagen før, så det skal bare steges, og hvis du ikke orker at bage pandekagerne selv, kan de købes hos den etniske grønthandler.
En rigtig æblesnack, som skal spises med det samme, for så holder æblerne sig sprøde, og hvis de er lune, suger de også godt af
Sprødstegt og knasende flæsk med stegte og sødlige stykker æble og løg krydret med frisk timian; det er en herreret, som damer også godt kan
Ordet bisque stammer sandsynligvis fra Biscayabugten, og oprindelig var det en meget stærk ret med kød og vildt. I 1700-tallet blev det almindeligt at bruge
Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt
Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med
Skorzonerrødder bliver nogle gange kaldt østers-rødder, for dens smag har nogle toner tilfælles med de salte havdyr, og derfor er de oplagte at inkorporere i
Det lyse krabbekød har en let sødlig og mild smag i familie med rejer og hummer, mens det mørke kød har en dybere og mere
I Syd- og Latinamerika er ceviche en populær ret, der laves på alle typer af hvid fisk. Metoden er enkel og består i at dryppe
Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms
En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke
Når du planlægger et ferieophold i Skagen, er det vigtigt at finde det rette sted
Rejser til Italien med Best Travel er en oplevelse ud over det sædvanlige. Italien er
Det kan være spændende og tidskrævende at starte en ny virksomhed. Der er så mange
At finde et hotel med morgenmad kan være en god måde at sikre en bekvem