Opskrifter

En rigtig simreret, hvor svinekæberne braiserer i øl i to og gerne tre time, til de er fuldstændig møre, og kødet falder helt fra hinanden. En nem opskrift, hvor retten det meste af tiden passer sig selv. Opskrift af Maria Faarvang og Foto af Kam Photographers.

Mokka-panna cotta

Den blide flødedessert minder i konsistensen om budding og er et dejligt punktum for en god middag. Ud over en liflig smag af kaffe skal

Læs mere

Æbleflæsk anno 2011

Sprødstegt og knasende flæsk med stegte og sødlige stykker æble og løg krydret med frisk timian; det er en herreret, som damer også godt kan

Læs mere
Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere