Spaghetti med pesto af mandler og persille
Hurtig og nem pesto, der passer perfekt til de danske sommermåneder. Tre ingredienser, en masse olivenolie og en foodprocesser. Det simple italienske køkken, når det
Hurtig og nem pesto, der passer perfekt til de danske sommermåneder. Tre ingredienser, en masse olivenolie og en foodprocesser. Det simple italienske køkken, når det
Cremet suppe med en dyb smag af svampe og hvidløg. Den serveres med sprødbagte tortillaer, men kan også sagtens serveres med andre slags brød. Opskrift
Simpel og delikat pastaret med rejer, rucola og hvidvin. Nyd den gerne med et iskoldt glas hvidvin og en fyldig grøn salat til. Opskrift til
Varmende og stærk suppe med en asiatisk basissuppe som bund, og dernæst er den smagt til med grøn karrypasta, kylling og kokosmælk. En supergod vintersuppe.
Køkkenchefen på Kong Hans er som én ud af 12 kokke fra hele verden håndplukket til at rejse til den legendariske Restaurant Meadowood i Napa
En delikat og cremet suppe med en god fylde fra muslinger og perlebyg og et godt frisk bid fra små tern af skalotteløg, gulerødder, porrer
Dejlig krydret kyllingeret med fylde og bid fra cashewnødder og hjemmebagte fladbrød til. Server gerne med et godt glas øl og en grøn salat. Opskrift
En enkel vintersalat med bagt og sødmefuldt græskar i hovedrollen, der kombineres med cremet avocado, bittert radicchio, lidt blød skarphed fra gedeosten og et frisk
De sprøde samosaer med det krydrede vegetariske fyld er en populær snack i Indien, men også et lækkert indslag i en stor festmenu, hvor rullerne
Featured posts
Ordet bisque stammer sandsynligvis fra Biscayabugten, og oprindelig var det en meget stærk ret med kød og vildt. I 1700-tallet blev det almindeligt at bruge
Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt
Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med
Skorzonerrødder bliver nogle gange kaldt østers-rødder, for dens smag har nogle toner tilfælles med de salte havdyr, og derfor er de oplagte at inkorporere i
Det lyse krabbekød har en let sødlig og mild smag i familie med rejer og hummer, mens det mørke kød har en dybere og mere
I Syd- og Latinamerika er ceviche en populær ret, der laves på alle typer af hvid fisk. Metoden er enkel og består i at dryppe
Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms
En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke
Titusindvis af mennesker i Danmark har udviklet en dyb kærlighed til at se madlavningsprogrammer på
I en tid, hvor internettet er blevet en integreret del af vores hverdag, handler online-sundhedstjenester
Black Friday, den årlige shopping begivenhed, der er blevet synonym for utrolige rabatter og uovertrufne
Står I overfor at skulle holde en stor eller en rund fødselsdag og har lyst