Spaghetti med pesto af mandler og persille

Hurtig og nem pesto, der passer perfekt til de danske sommermåneder. Tre ingredienser, en masse olivenolie og en foodprocesser. Det simple italienske køkken, når det er allerbedst. Og så smager det himmelsk.

1 dl mandler
1 fed hvidløg
½ l god olivenolie
1 citron, saften af
Salt og peber

500 g spaghetti
Parmesan, revet

Kom persille, mandler og hvidløg i en foodprocessor, og blend. Tilsæt langsomt olivenolie og citronsaft, til pestoen bliver lind. Smag til med salt og peber. Den har godt af at stå et døgns tid, inden den skal spises. Kog pastaen, og vend pestoen i. Server med et solidt drys parmesan.

Find flere pastaopskrifter her:
Ravioli med græskar og peperoncino
Tortelloni med ricotta og krydderurter

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere

Kokkeskolen

Artikler

Opskrifter

NYHEDER