Double cream
Lige lidt tykkere, lidt federe og lidt mere uimodståelig end almindelig fløde. Næsten så tykt, at det skal trykkes ud af flasken eller kartonen. Ja,
Lige lidt tykkere, lidt federe og lidt mere uimodståelig end almindelig fløde. Næsten så tykt, at det skal trykkes ud af flasken eller kartonen. Ja,
Trøflerne er ultranemme at lave. Det er chokolade, honning og whisky, og de skal helst opbevares i fryseren og serveres kolde. Kokken Paul Cunningham anbefaler
I denne enkle salat møder det ultradanske – og vildt sunde – grønkål en lettere sødlig og gæret smag fra misoen og et solidt knasende
Det er 50 år siden, denne opskrift kom til verden, og den er lige genial i dag. Angiveligt stammer den fra en skovfoged-frue i Sønderjylland,
Disse ekstra-sprøde, italienske kager er lidt af en tilsnigelse i julekage-repertoiret, men som andre af julens småkager er de dejligt krydrede af citrusskal, rosmarin og
Kandiseret ingefær – eller krystalliseret, som det også kaldes – er noget af verdens ældste slik, og det stammer oprindelig fra Kina. Ydersiden er sprød
Hjemmelavede pebernødder smager nu engang bare mange gange bedre, end dem man køber, og så er de nemme at lave. Disse er lavet med rigtig
Det er ikke den store videnskab at lave hjemmelavet marcipan, men til gengæld kræver det rigtig gode råvarer, så gå efter nogle mandler af god
En genialitet i al sin enkelhed. En sprød mandelkaramel betrukket med chokolade. That´s it, og så er alle glade. Daim er opfundet af det svenske
Tung, sød og ualmindeligt lækker er denne klassiske frugtkage med tørret frugt og cocktailbær. Der er også masser af citron- og appelsinskal i, og det
Featured posts
Ordet bisque stammer sandsynligvis fra Biscayabugten, og oprindelig var det en meget stærk ret med kød og vildt. I 1700-tallet blev det almindeligt at bruge
Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt
Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med
Skorzonerrødder bliver nogle gange kaldt østers-rødder, for dens smag har nogle toner tilfælles med de salte havdyr, og derfor er de oplagte at inkorporere i
Det lyse krabbekød har en let sødlig og mild smag i familie med rejer og hummer, mens det mørke kød har en dybere og mere
I Syd- og Latinamerika er ceviche en populær ret, der laves på alle typer af hvid fisk. Metoden er enkel og består i at dryppe
Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms
En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke
Når du planlægger et ferieophold i Skagen, er det vigtigt at finde det rette sted
Rejser til Italien med Best Travel er en oplevelse ud over det sædvanlige. Italien er
Det kan være spændende og tidskrævende at starte en ny virksomhed. Der er så mange
At finde et hotel med morgenmad kan være en god måde at sikre en bekvem