Featured

Chokoladetærte med appelsin

Appelsinmarmelade, appelsinlikør, mandelfyld og chokolade er hovedingredienserne i tærten, som på den mest behagelige vis kombinerer den lidt tunge chokolade med vinterens syrlige citrus. Tærten

Læs mere

Lakridskarameller

En rigtig fuldfed karameloplevelse med et solidt pift af lakrids. Karamellerne kan også sagtens laves uden lakrids, men fx med lidt havsalt i stedet. Opskrift

Læs mere

Kastanjer

I gamle dage var de bondekost, men i dag er de spiselige kastanjer en delikatesse. Grækerne tog kastanjetræerne med under armen fra Lilleasien og plantede

Læs mere

Rosenblomst lassi

En klassisk lassi med lettere parfumeret smag af rosenblomst. Det er kokken Thomas Hess fra Aarstiderne, der står bag den. Du kan også lave lassien

Læs mere

Stribede marengskys

I England har to kvinder under navnet Meringue Girls sat sig for at gøre marengs moderne igen, og deres metode er at lave et farveorgie

Læs mere

Ris a la mande – den klassiske juledessert

Ingen jul uden den klassiske juledessert over dem alle – ris a la mande. Her leger Trine Hahnemann ikke med selve ris a la manden,

Læs mere

Featured posts

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere