Chokoladetærte med appelsin
Appelsinmarmelade, appelsinlikør, mandelfyld og chokolade er hovedingredienserne i tærten, som på den mest behagelige vis kombinerer den lidt tunge chokolade med vinterens syrlige citrus. Tærten
Appelsinmarmelade, appelsinlikør, mandelfyld og chokolade er hovedingredienserne i tærten, som på den mest behagelige vis kombinerer den lidt tunge chokolade med vinterens syrlige citrus. Tærten
En rigtig fuldfed karameloplevelse med et solidt pift af lakrids. Karamellerne kan også sagtens laves uden lakrids, men fx med lidt havsalt i stedet. Opskrift
Den runde og fyldige græskarsuppe er et ideelt modspil til de sprøde og krydrede rejer, der er vendt i revet ingefær, koriander og panko (japansk
Opskrift til ca. 50 fyldte chokolader 300 g piskefløde 120 g glukosesirup 180 g sukker 1-2 modne bananer 1 vanillestang, stang og kornene af 150
En klassisk lassi med lettere parfumeret smag af rosenblomst. Det er kokken Thomas Hess fra Aarstiderne, der står bag den. Du kan også lave lassien
I England har to kvinder under navnet Meringue Girls sat sig for at gøre marengs moderne igen, og deres metode er at lave et farveorgie
Ingen jul uden den klassiske juledessert over dem alle – ris a la mande. Her leger Trine Hahnemann ikke med selve ris a la manden,
Den brune sovs er uundværlig til julemiddagen, men er også et hit resten af året fx til frikadeller og flæskesteg. Her får du Trine Hahnemanns
4 isbomber Lakridsbund: 1 ½ past æggehvide 75 g sukker 50 g mandelmel 1 tsk lakridspulver Passionsfrugt- sorbet: 8 passionsfrugter 100 g sukker 100 g
Featured posts
Ordet bisque stammer sandsynligvis fra Biscayabugten, og oprindelig var det en meget stærk ret med kød og vildt. I 1700-tallet blev det almindeligt at bruge
Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt
Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med
Skorzonerrødder bliver nogle gange kaldt østers-rødder, for dens smag har nogle toner tilfælles med de salte havdyr, og derfor er de oplagte at inkorporere i
Det lyse krabbekød har en let sødlig og mild smag i familie med rejer og hummer, mens det mørke kød har en dybere og mere
I Syd- og Latinamerika er ceviche en populær ret, der laves på alle typer af hvid fisk. Metoden er enkel og består i at dryppe
Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms
En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke
Titusindvis af mennesker i Danmark har udviklet en dyb kærlighed til at se madlavningsprogrammer på
I en tid, hvor internettet er blevet en integreret del af vores hverdag, handler online-sundhedstjenester
Black Friday, den årlige shopping begivenhed, der er blevet synonym for utrolige rabatter og uovertrufne
Står I overfor at skulle holde en stor eller en rund fødselsdag og har lyst