Henrik Jyrk er kongen af Gudhjem

For andet år i træk løber kokken Henrik Jyrk af med sejren til landets største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem.

De øvrige deltagere var Dennis Juhl Jensen fra Ruths Hotel, Kamilla Seidler fra Gustu i Bolivia og Casper Stuhr Sobczyk fra Badehotel Marienlyst. Henrik Jyrk imponerede især med forretten på grillede brisler og hummer, løgemulsion lavet på vagtelæg, tosasu og urter fra kadeaus have. Ud over æren har han vundet 40.000 kr. og var en særdeles glad mand.

Læs mere om konkurrencen på Sol over Gudhjems hjemmeside

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere

Kokkeskolen

Artikler

Opskrifter

NYHEDER