Opskrifter

Garam masala er en af de mest anvendelige krydderiblandinger, for den er mild, varmende og fyldig. Den kan bruges til alle slags kød og er elegant at rubbe pulled pork i, for det giver en god dybde til det ekstremt møre kød. Server kødet, som det er, eller med fladbrød og en krydret og sprød coleslaw.

Tiramisu med bagte blommer

Den bløde, uimodståelige italienske klassiker bliver lige et nøk bedre, når den tilføres lidt bagte, syrlige blommer. Opskrift til 8-10 pers. Bagte blommer: Ca. 500

Læs mere

Ravioli og snegle

Man behøver ikke være frankofil eller sidde i Paris for at nyde snegle. I denne ravioli-version er der brugt bourgogne-snegle, der smager af en blanding

Læs mere

Berliner og kirsebær

Udgangspunktet for denne fantastiske dessert er en hjemmelavet briochedej, der friteres og fyldes med en flødeskum med flormelis og kirsebærsaft. Minder om bagerens berlinere, bare

Læs mere

Nyretapper og pandesky

Nyretapper har fået en lille renæssance som udskæring, men i pris ligger den stadig langt under de dyre udskæringer, og i smag overstiger den ens

Læs mere
Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere