Opskrifter

Bruschetta er dejligt med ost og pesto og passer som en lille forret eller til et glas vin og en lille hapser. Opskrift af Gitte Heidi Rasmussen og foto af Line Falck.

Tarte tatin

Ingen tvivl om at de franske Tatin-søstre lavede et hit, da de fandt på denne dessert. Kombinationen af de klistrede karameltunge æblestykker og den sprøde

Læs mere

Rejer karamelliseret med svinekød og serveret med vandmelon og betelblade

Rejer og svinekød karamelliseres på en pande i fiskesauce, palmesukker, hvidløg og korianderfrø til en sød, salt og aromatisk masse, der lægges oven på vandmelon

Læs mere
Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere