Brunsviger med rigelig remonce
En ægte dansk eller snarere fynsk klassiker med masser af det rigtig gode snask! Pynt den med slik, eller server den, som den er med
En ægte dansk eller snarere fynsk klassiker med masser af det rigtig gode snask! Pynt den med slik, eller server den, som den er med
Glem alt om rødvin, hvidvin og klassisk rosé. Når solen virkelig skinner, må der Frozé i glasset. En drink, der lige nu hitter verden over,
Blæksprutter er endnu en klassisk spansk råvare, men faktisk findes der masser af blæksprutter i de danske farvande, som kan fås hos fiskehandleren – resten
Den bløde cheesecake med knasende kiksebund er en af verdens mest populære kager og fås i et hav af variationer. Her med Jordbær. Den oser
I denne version af den spanske klassiker får jordbærrene lov til at agere tomater i en forsommerudgave af den kolde gazpacho. Og den rolle spiller
Jordbæris er ganske enkelt smagen af barndom. Det er jordbær med fløde i skøn forening tilsat masser af ren vanille, så isen bliver helt sortprikket.
Allioli bestod oprindelig kun af hvidløg og olivenolie, men siden har den udviklet sig til en rigtig cremet mayonnaise. Den er ideel sammen med alverdens
Tempura stammer fra det japanske køkken, hvor det primært er skaldyr og grøntsager, der ryger en tur i dejen og derefter i ønskebrønden. Her er
Rillettes minder egentlig om tilberedningen af pate, fordi kødet bliver kogt i fedt, til de kan trækkes fra hinanden. Eftersom makrellen er røget og dermed
Skummet i flødeboller kan få smag af alt fra lakrids til hindbær, og her er det hyldeblomstsaft, der sætter tonen. De hjemmelavede flødeboller er små
Ordet bisque stammer sandsynligvis fra Biscayabugten, og oprindelig var det en meget stærk ret med kød og vildt. I 1700-tallet blev det almindeligt at bruge
Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt
Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med
Skorzonerrødder bliver nogle gange kaldt østers-rødder, for dens smag har nogle toner tilfælles med de salte havdyr, og derfor er de oplagte at inkorporere i
Det lyse krabbekød har en let sødlig og mild smag i familie med rejer og hummer, mens det mørke kød har en dybere og mere
I Syd- og Latinamerika er ceviche en populær ret, der laves på alle typer af hvid fisk. Metoden er enkel og består i at dryppe
Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms
En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke
At nyde en middag med havudsigt som livsnyder er en sand gave til sanserne. For
Titusindvis af mennesker i Danmark har udviklet en dyb kærlighed til at se madlavningsprogrammer på
I en tid, hvor internettet er blevet en integreret del af vores hverdag, handler online-sundhedstjenester
Black Friday, den årlige shopping begivenhed, der er blevet synonym for utrolige rabatter og uovertrufne