Opskrifter

Det allervigtigste ved blåmuslinger er, at de er så friske som overhovedet muligt. Køb dem der-for så vidt muligt hos fiskehand-leren, hvor du er sikker på en god kvalitet. Selv om kiloprisen måske er dyrere, vil der ikke være så mange defekte, som skal kasseres.

Pan con tomate

Tomatbrød er hjertet af det catalanske køkken omkring Barcelona, og de spiser lige så gerne skiver af brød gnedet med hvidløg og tomat og toppet

Læs mere

Gambas a la gabardina

Rejer i ”overfrakke” kan oversættelsen lyde, og rejerne er da også først blevet svøbt i en dejfrakke og dernæst dyppet i et varmt oliebad, så

Læs mere

Kornly med hybenrosegele

Den faste og milde Kornly er et resultat af ostemesteren Gert fra Tistrup Mejeris ihærdige søgen i gamle kilder. Her har han fundet en opbevaringsmetode,

Læs mere
Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere