Blue cheese baconburger
Opskrifter til 4 burgere Bøf: 150 g god blåskimmelost 150 g flødeost, naturel Salt og peber 800 g hakket oksekød, 8-10 % Lidt olie til
Opskrifter til 4 burgere Bøf: 150 g god blåskimmelost 150 g flødeost, naturel Salt og peber 800 g hakket oksekød, 8-10 % Lidt olie til
En moderne fortolkning af øllebrød, for det daggamle rugbrød rives og bages med æg, sukker og chokolade til disse intense kagebunde, der får et syrligt
Helt enkelt og ikke til at slå af banen. Knasende, søde marengs med frisk flødeskum og bær er inkarnationen af dansk sommer, og hvis du
Smør, sødme og fløde kendetegner den håndlavede rødkitost, Rød løber, fra Gjesing Mejeri. Osten rummer toner af mark, stald og blomst, hvilket bliver fint understreget
Opskrift til 10 sliders (ca. 4 pers.) Syltede rødløg: 4 rødløg 1 dl vand ½ dl lagereddike 100 g sukker 1 laurbærblad 5 sorte peberkorn
Pighvar er en hvid fisk med en mild og let-saltet smag. Dens kød er mere fast end mange andre fladfisk, og den faste og sprøde
Se Mette Blomsterbergs videotip til, hvordan du hurtigt og let laver youghurt i glas, som ser lækker og indbydende ud.
Søtunge er en af de lækreste fisk, der lever i farvandet omkring os. Den er på niveau med pighvar og havtaske, men fladfisken ligger også
En vaskeægte sommerklassiker – her piftet ekstra op med både hindbærrene og de gode lakridskammerjunkere. Anissmagen er herlig op mod den syrlige koldskål, så lav
Let og smagsfyldt kartoffelanretning med grønne hvidløg og syltet citron med mandel. Opskrift til 4 pers. 24 små nye kartofler 4 grønne hvidløg* 2 dl
Ordet bisque stammer sandsynligvis fra Biscayabugten, og oprindelig var det en meget stærk ret med kød og vildt. I 1700-tallet blev det almindeligt at bruge
Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt
Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med
Skorzonerrødder bliver nogle gange kaldt østers-rødder, for dens smag har nogle toner tilfælles med de salte havdyr, og derfor er de oplagte at inkorporere i
Det lyse krabbekød har en let sødlig og mild smag i familie med rejer og hummer, mens det mørke kød har en dybere og mere
I Syd- og Latinamerika er ceviche en populær ret, der laves på alle typer af hvid fisk. Metoden er enkel og består i at dryppe
Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms
En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke
At nyde en middag med havudsigt som livsnyder er en sand gave til sanserne. For
Titusindvis af mennesker i Danmark har udviklet en dyb kærlighed til at se madlavningsprogrammer på
I en tid, hvor internettet er blevet en integreret del af vores hverdag, handler online-sundhedstjenester
Black Friday, den årlige shopping begivenhed, der er blevet synonym for utrolige rabatter og uovertrufne