Featured

4403

Fisk i vandkanten – nyt magasin på gaden

De danske fisk er i verdensklasse, og madørerne Marie Hertz og Signe Voltelen hylder dem ved at tilberede dem i vandkanten i det helt nye

Læs mere

Jordbærsalat med basilikumis

En yderst forfriskende dessert, hvor kombinationen af de solmodne jordbær og den friske, græsagtige basilikum spiller elegant sammen. Isen er en sorbet og meget hurtig

Læs mere

Spansk salat 1-2-3

Denne salat er en krydsning mellem den italienske tunsalat og den franske salade nicoise, som begge byder på sorte oliven og tun. Her blandes de

Læs mere

Hjemmelavet Hvid Crunch

Den hvide knasende bar kommer fra Nestlé, der ellers startede med at producere mælkepulver og sidenhen kondenseret mælk, der var billigere efter førsteverdenskrig. Prøv også

Læs mere

Featured posts

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere