Fisk i vandkanten – nyt magasin på gaden
De danske fisk er i verdensklasse, og madørerne Marie Hertz og Signe Voltelen hylder dem ved at tilberede dem i vandkanten i det helt nye
De danske fisk er i verdensklasse, og madørerne Marie Hertz og Signe Voltelen hylder dem ved at tilberede dem i vandkanten i det helt nye
En videreudvikling af den britiske klassiker: scones and jam, men hvor marmeladen blot er inkorporeret i bagværket. Jordbærrene kommer en tur til tørring i ovnen,
En yderst forfriskende dessert, hvor kombinationen af de solmodne jordbær og den friske, græsagtige basilikum spiller elegant sammen. Isen er en sorbet og meget hurtig
Disse cupcakes har brombær i såvel dejen som i den tykke flødeost-glasur, og det holder hele vejen! Kagerne i sig selv er luftige og søde
Denne salat er en krydsning mellem den italienske tunsalat og den franske salade nicoise, som begge byder på sorte oliven og tun. Her blandes de
Gineksperten og forfatten Iben Diamant guider til en af sommerens absolut mest populære cocktails, deler sine fem vigtigste råd og giver fire bud på de
Ultratynde skiver af bresaola serveret med rucola og parmesan, som det ser ud over hele Italien og ikke mindst i den nordlige provins Lombardiet, hvor
En stolt og ydmyg Mikkel Maarbjerg har modtaget den hædersfyldte pris som kokkenes kok i år. Den 44-årige kok løb med de fleste af stemmerne,
Den hvide knasende bar kommer fra Nestlé, der ellers startede med at producere mælkepulver og sidenhen kondenseret mælk, der var billigere efter førsteverdenskrig. Prøv også
En helstegt kødfuld dansk kylling med masser af smag, fordi den har gået ude så meget som muligt. Sådan lyder opskriften på at få det
Featured posts
Ordet bisque stammer sandsynligvis fra Biscayabugten, og oprindelig var det en meget stærk ret med kød og vildt. I 1700-tallet blev det almindeligt at bruge
Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt
Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med
Skorzonerrødder bliver nogle gange kaldt østers-rødder, for dens smag har nogle toner tilfælles med de salte havdyr, og derfor er de oplagte at inkorporere i
Det lyse krabbekød har en let sødlig og mild smag i familie med rejer og hummer, mens det mørke kød har en dybere og mere
I Syd- og Latinamerika er ceviche en populær ret, der laves på alle typer af hvid fisk. Metoden er enkel og består i at dryppe
Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms
En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke
Når du planlægger et ferieophold i Skagen, er det vigtigt at finde det rette sted
Rejser til Italien med Best Travel er en oplevelse ud over det sædvanlige. Italien er
Det kan være spændende og tidskrævende at starte en ny virksomhed. Der er så mange
At finde et hotel med morgenmad kan være en god måde at sikre en bekvem