Røget laks på rygesalat a la Brydegaard
Kombinationen af den silkebløde laks med den letrøgede smag, skarpe radisser, frisk agurk og en creme af rygeost rørt op med cremefraiche er noget nær
Kombinationen af den silkebløde laks med den letrøgede smag, skarpe radisser, frisk agurk og en creme af rygeost rørt op med cremefraiche er noget nær
I denne version af den spanske klassiker får jordbærrene lov til at agere tomater i en forsommerudgave af den kolde gazpacho. Og den rolle spiller
Opskrift til 8 pers. / ca. 30-40 stk. Fløde: 5 dl piskefløde ½ bdt lilla basilikum 4 spsk flormelis Hindbær: 5 dl hindbær, friske eller
En pizza, hvor al fyldet undtagen tomatsovsen er frisk og kommer på efter bagningen. Det giver en pizza med godt med sprødt på toppen og
Luk øjnene, og forestil dig at sidde på en lille fransk bistro med et koldt glas hvidvin. Ind kommer et fad med en duft af
Tomatbrød er hjertet af det catalanske køkken omkring Barcelona, og de spiser lige så gerne skiver af brød gnedet med hvidløg og tomat og toppet
Affogato betyder på italiensk ”druknet”, og det er en meget udbredt måde at servere desserter på ved at drukne en kugle is i varm espresso.
Det er lige nu, strandtasken skal pakkes, eller tiden i hængekøjen skal passes, og mon ikke der skal en bog eller to med i tasken?
Ingen sommer uden jordbærtærter, og hvorfor ikke bage den selv, når den er så enkel og uimodståelig som denne? Den består i al sin enkelhed
Den altid så populære pasta med kødsovs topper listen over danskernes yndlingsretter skarpt forfulgt af den stegte kylling, viser en ny undersøgelse af danskernes madvaner
Featured posts
Ordet bisque stammer sandsynligvis fra Biscayabugten, og oprindelig var det en meget stærk ret med kød og vildt. I 1700-tallet blev det almindeligt at bruge
Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt
Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med
Skorzonerrødder bliver nogle gange kaldt østers-rødder, for dens smag har nogle toner tilfælles med de salte havdyr, og derfor er de oplagte at inkorporere i
Det lyse krabbekød har en let sødlig og mild smag i familie med rejer og hummer, mens det mørke kød har en dybere og mere
I Syd- og Latinamerika er ceviche en populær ret, der laves på alle typer af hvid fisk. Metoden er enkel og består i at dryppe
Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms
En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke
Black Friday, den årlige shopping begivenhed, der er blevet synonym for utrolige rabatter og uovertrufne
Står I overfor at skulle holde en stor eller en rund fødselsdag og har lyst
Grå stær, den hyppigste øjensygdom i Danmark, rammer et betydeligt antal individer hvert år. Med
I vores hurtige liv er det ofte de små bevægelser, der har magten til at