Mark Lundgaard er ”The First Day of Christmas”
Køkkenchefen på Kong Hans er som én ud af 12 kokke fra hele verden håndplukket til at rejse til den legendariske Restaurant Meadowood i Napa
Køkkenchefen på Kong Hans er som én ud af 12 kokke fra hele verden håndplukket til at rejse til den legendariske Restaurant Meadowood i Napa
”Too much is not enough” er ikke længere et ordsprog, der kun hører til i USA. I hvert fald ikke når det kommer til bagværk.
Frodige Irland er grøn hele året, hvilket landets store bestand af græssende får og kvæg nyder godt af. Kødet er rigt på smag, ligesom mejeriprodukterne
Midt i Middelhavet ligger Sicilien og balancerer på kanten mellem Europa og Nordafrika, og Palermo smelter sydens varmblodede temperament sammen med arabisk, græsk og spansk
På Skærtoft Mølle på Als underviser Marie-Louise Risgaard i at bage brød og mestre ælte- og bageteknikker. Hun om nogen ved, hvad der skal til
Det kan være mere end svært at forme boller af en meget våd dej. Mange forfalder til at bruge skeer, men det er ikke en
Stéphanie Surrugue, der bl.a. har skrevet Prins Henrik-bestselleren ”Enegænger – portræt af en prins”, været journalist på Tour de France og korrespondent i USA og
I mere end 3000 år har folk bosat sig ved porten til det græske øhav, hvor storhed, blodige krige og demokratiets vugge rækker sine historiske
Du har måske hørt om Third Ear, S-Town eller Anders og Anders. Men podcast er ikke kun ’true crime’ og gode grin. Podcasts om mad
Gineksperten og forfatten Iben Diamant guider til en af sommerens absolut mest populære cocktails, deler sine fem vigtigste råd og giver fire bud på de
Her på siden finder du alverdens spændende artikler om mad og sundhed. Vi opdaterer jævnligt siden med nyt indhold, så kig forbi i ny og næ.
Ordet bisque stammer sandsynligvis fra Biscayabugten, og oprindelig var det en meget stærk ret med kød og vildt. I 1700-tallet blev det almindeligt at bruge
Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt
Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med
Skorzonerrødder bliver nogle gange kaldt østers-rødder, for dens smag har nogle toner tilfælles med de salte havdyr, og derfor er de oplagte at inkorporere i
Det lyse krabbekød har en let sødlig og mild smag i familie med rejer og hummer, mens det mørke kød har en dybere og mere
I Syd- og Latinamerika er ceviche en populær ret, der laves på alle typer af hvid fisk. Metoden er enkel og består i at dryppe
Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms
En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke
Der findes en spise, som vi alle sammen kender og har et forhold til –
Et champagneglas er ikke bare et champagneglas. Det lærer du hurtigt, hvis du begynder at
Det kan være meget forskelligt, om man taler om døden med sine venner. Nogle taler
Drømmer du om at finde den helt perfekte måltidskasse? Så er det nu, at du