Gør kaffepausen ekstra lækker med frisk mælk

Hvis dyrevelfærd og at passe godt på miljøet er vigtigt for jer som virksomhed, så er mælk fra Naturmælk en helt ideel tilføjelse til jeres kaffepause. Økologisk mælk fra Naturmælk er både ren forkælelse af medarbejderne, samt en støtte til bæredygtige produktioner af mælk, hvor man er sikker på at køerne har det godt.

Gør en forskel med jeres valg af mælk

Vi bliver stillet over for mange valg i vores hverdag, både som privatpersoner og som virksomheder. Nogle af de steder, hvor man kan være med til at gøre en forskel for miljøet, er for eksempel ved valg af mælk. Der er meget stor forskel på dyrevelfærd og kvalitet af mælk, og hvis man går op i dyrevelfærd og at passe godt på naturen omkring os, så er Naturmælk det helt naturlige valg af mælk til eftermiddagskaffen. Naturmælk har 3 hjerter i dyrevelfærd, og blandt andet derfor er vi hos FrugtKurven rigtig glade for at kunne tilbyde levering af mælk fra Naturmælk. På den måde, er det muligt at nyde lækker og frisk mælk i kaffen med god samvittighed. Mælk til kaffen, levering af mælk og Naturmælk til virksomheder er en nem og effektiv måde at vise at man gerne vil gøre en forskel for miljøet og de kommende generationer.

Mælk til enhver smag

Hos FrugtKurven kan I finde et stort udvalg af lækker, frisk mælk fra Naturmælk. Vi har mange forskellige typer mælk, så I kan uden tvivl finde jeres favoritter. Al den mælk vi leverer, er fra Naturmælk, så I er helt sikre på at få frisk, dansk mælk af den allerhøjeste kvalitet. Det er dog ikke alle som kan tåle mælk, og derfor har vi selvfølgelig også et udvalg af laktosefri og veganske alternativer. I vores udvalg kan I blandet andet finde Økologisk Havredrik og Økologisk Mandeldrik fra Naturli’ – så er det muligt for alle at være med til kaffepausen. Har I brug for noget lidt sødere end kaffe eller te, så kan I også finde et stort udvalg af lækre sodavand og læskende økologisk saft fra Søbogaard. Her finder I sodavand fra kendte brands, og I kan nemt finde jeres favoritter.

Sunde frugtordninger og lækre snacks

Hos FrugtKurven kan I nemt tilmelde jeres firma en skøn frugtordning, hvor I hver uge får leveret frisk og sund frugt. I bestemmer selv hvor ofte I vil have leveret, om det skal være hver dag, eller bare et par gange om ugen. Vores faste frugtchauffører sørger for at levere jeres frisk frugt til tiden, lige til jeres dør. I kan vælge mellem mange forskellige slags frugtordninger til firmaer, både konventionelle og økologiske. Desuden, har vi et stort udvalg af lækre snacks – find blandt andet sprøde nødder og lækre dadelkugler fra Cocohagen i mange varianter. Find jeres favoritter i vores udvalg!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *