Der findes en spise, som vi alle sammen kender og har et forhold til – nemlig instant nudler. For rigtig mange er instant nudler forbundet med et hurtigt måltid, som man kan få stillet den hurtigt sult igennem. Der findes dog langt flere dimensioner til instant nudler end blot et hurtigt måltid – Det kræver blot at man gider at bruge tiden på at gøre noget ud af det.

Vi vil i denne artikel fokusere på begge dimensioner af instant nudler, og præsentere dig for instant nudler som et hurtigt måltid samt hvordan man kan kræse lidt for nudlerne og ende ud med en lækker ret, som man kan servere for familien til aftensmad.

Instant nudler alene

Instant nudler i deres oprindelige form er som nævnt et rigtig godt måltid til at få stillet den hurtige sult. Det er der flere årsager til. En af de bedste årsager er givet vist, at det ikke tager lang tid at tilberede instant nudler, hvilket ligger i selve navnet. Det krævet blot, at man hælder noget kogende vand over dem, og så er der serveres indenfor et par minutter.

Smagen er dog en helt anden dimension. Instant nudler kommer i mange forskellige smagsvarianter, som kan gøre en himmel til forskel. Et af vores favoritmærker, når der kommer til producenter af instant nudler, er Samyang, som laver er hav af forskellige smage. Samyang er et mærke, som er betragtet som et af de bedste, når det kommer til instant nudler, så du går derfor ikke galt i byen med disse instant nudler.

Instant nudler piftet op til et højere

Sandheden omkring instant nudler er, at de er supernemme at pifte op til et højere niveau for at gøre det ril en lækker ret. Det kræver blot at man tilsætter nogle råvarer og bruge lidt tid på at tilføje dem til retten. Instant nudler svarer til de nudler, som mange bruger til at lave retter til aftensmaden, så derfor er det intet forkert ved at pifte instant nudlerne op for at få en helt anden ret.

Tilføj blot nogle grøntsager, som du steger af på en pande, sammen med nogle svampe eller andre grøntsager, som du kan tilføje til din ret. Herefter til du ende ud med en ret, som du ikke vil forbinde med instant nudler, og som du vil kunne tillade dig at servere til familien til aftensmad.

De ultimative instant nudler

Hvis du vil lave dine instant nudler om til en ret, som kunne minde om noget, som kom direkte fra et japansk køkken, så kommer vi også med nogle gode tips til det. Steg nogle svampe af i en pande og tilføj en form for fond, som du koger dine nudler i indtil de er blødt op. Herefter kan du tilføje nogle grøntsager efter eget valg. Vi vil anbefale enten spinat eller nogle røde peberfrugter.

Herefter vil du skulle tilføje et æg, som er blevet delt på midten, som giver det klassiske udtryk fra en japansk ramen. Top retten af med sesamfrø for at opnå en autentisk smag af ramen og af det japanske køkken.

Lad sig inspirere af denne artikel uanset om du er til instant nudler i deres oprindelige form eller i en udgave, der er piftet op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *