Tre tips til at fejre fødselsdagen med pomp og pragt

champagnebrunch

Løber du nogle gange tør for kreative ideer, når din fødselsdag nærmer sig? Har du mange lyst til, at dagen bliver fejret med maner og på en lidt særlig måde, men ikke har de store ideer til, hvordan dette kunne gribes an? Så guider vi her til tre gode tips til, hvordan du kan skabe lige netop den fejring, som du har drømt om, med alle de mennesker, som du har kær. Læs med her.

Fejr fødselsdagen med en eksklusiv champagnebrunch

Hvis der skal være fest, så lad der være fest! Hvorfor ikke gå all in og reservere bord til en eksklusiv og lækker champagnebrunch? Det vil både du og dine gæster komme til at elske, når I sætter tænderne i alt fra lækker hummus, chilipølser og laks, og spiser lækkert brød til og drikker dejlig kaffe og juice. På denne måde kan I  bare sætte jer hen til bordet og ikke spekulere på noget som helst praktisk, men i stedet bruge tiden på at snakke sammen og have det hyggeligt og sjovt. I skal blot huske at reservere bordet og så klarer de resten for jer. Nemmere bliver det faktisk ikke og fejringen bliver total, når I også får serveret et glas champagne til brunchen. Så kan I skåle i champagne og lykønske fødselaren med bravur.

Gør noget ud af hele dagen

Efter denne eksklusive brunch i hjertet af Odense kan I tage på byvandring og for eksempel besøge H.C Andersens Hus. Her kan I se eksempler på hans breve, bøger og arbejdsværelse, ligesom I kan blive klogere på hans liv, der var ganske ekstraordinært. Han tog til København som 14 årig for at blive balletdanser og søgte ind på Det Kongelige Teaters balletskole. Alle ved nu, at dette aldrig kom til at blive hans levevej, men hans livshistorie kan måske skabe debat i blandt jer som gæster omkring de drømme, I har og har haft for jeres liv og hvor I så er endt henne.

Giv alle gæster en lille gave

Når nogen har fødselsdag er det som regel fødselaren, der får både gaver og opmærksomhed. Dette kan ligeså godt gå den anden vej og fødselaren kan skrive en lille seddel til hver gæst, hvori han eller hun skriver, hvad denne gæst er særligt påskønnet for. Det giver en positiv energi i fællesskabet og det gør fødselsdagen særlig for alle parter.

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere

Kokkeskolen

Artikler

Opskrifter

NYHEDER